Bemutatkozás

Kedves Érdeklődő! Kedves Sporttárs!

Újévkor, ünnepekkor sokan megfogadják: többet fogok mozogni,egészségesebben élek, rendszeresen járok sportolni… Ismerős érzés? 

A MÁV Vezérigazgatóság Sport Club (továbbiakban:  MÁV VSC )keretében lehetőséged van kipróbálni több sportágat, kikapcsolódási lehetőséget legyen szó teniszről, tollasról, horgászatról, fociról, női tornáról, vagy futásról, túrázásról gyönyörű helyeken. Ez a közösség nem a profizmusról szól, hanem a munka melletti kikapcsolódásról, feltöltődésről. Persze tűzünk ki egyéni és közösségi célokat magunk elé, de a legfontosabb célkitűzés, hogy egészségesebben éljünk és élvezzük a sportolást és a mozgást.

A társak segítenek a fejlődésben, a közösség motivációt, támogatást jelent. A MÁV VSC egy dinamikus, nyitott közösség, szívesen várjuk az aktív tagokat, akik a háttérmunkában is részt vesznek, akár újabb sportágak, szakosztályok megszervezésében. A közösség befogadó, tiszteljük egymás elhatározását elkötelezettségét a mozgás és a sport iránt. Szeretettel várjuk a sport klubban azon vasutasokat, aki szeretnének mozogni, feltöltődni szeretnének és elég bátrak, hogy ehhez az első lépést megtegyék.

Válaszd ki a neked szimpatikus sportágat és a hívd fel a szakosztály vezetőjét, aki szeretettel várja a hívásod és segít a beilleszkedésben!