Bemutatkozás

A MÁV Zrt. partnerünk és fő támogatónk logója.

A MÁV Zrt. partnerünk és fő támogatónk.

 MÁV VSC 9 szakosztályának logói 2023.

lénia

Kedves Érdeklődő! Kedves Sporttárs!

Újévkor, ünnepekkor sokan megfogadják: többet fogok mozogni, egészségesebben élek, rendszeresen járok majd sportolni… Ismerős érzés? 

A MÁV Vasutas Sport Club (továbbiakban:  MÁV VSC) keretében lehetőséged van kipróbálni több sportágat, kikapcsolódási lehetőséget, legyen szó teniszről, tollasról, horgászatról, fociról, tornáról, vagy futásról, gyalogos és/vagy kerékpáros túrázásról gyönyörű helyeken, de akár a darts kedvelők csoportjához is csatlakozhatsz. Ez a közösség nem a profizmusról szól, hanem a munka melletti kikapcsolódásról, feltöltődésről. Persze azért tűzünk ki magunk elé egyéni és közösségi célokat, de a legfontosabb célkitűzés, hogy egészségesebben éljünk és élvezzük a sportolást és a mozgást.

A társak segítenek a fejlődésben, a közösség motivációt, támogatást jelent. A MÁV VSC egy dinamikus, nyitott közösség, szívesen várjuk az aktív tagokat, akik a háttérmunkában is részt vesznek, akár újabb sportágak, szakosztályok megszervezésében. A közösség befogadó, tiszteljük egymás elhatározását elkötelezettségét a mozgás és a sport iránt. Szeretettel várjuk a sport clubban azon vasutasokat, aki szeretnének mozogni, feltöltődni, és elég bátrak, hogy ehhez az első lépést megtegyék.

Válaszd ki a neked szimpatikus sportágat és a hívd fel a szakosztály vezetőjét, aki szeretettel várja a hívásod és segít majd a beilleszkedésben!

 

A MÁV VSC elérhetőségeit a MÁV Vasutas Sport Club / Kapcsolat,

a szakosztályvezetők elérésér a MÁV Vasutas Sport Club / Szakosztályok

menüpontok alatt találod.