V. Vasutas tollaslabda találkozó

 

A szakosztály új vezetése minden eddigit felülmúlóan, kiválóan rendezte meg az V. Vasutas Tollaslabda Találkozót.

Az esemény helyszíne hagyományosan a Szent István Gimnázium tornaterme volt, amit az előző héten, nem kis szervezés útján tettek versenyre alkalmassá az önkéntes szervezők a MOB és a Magyar Tollaslabda Szövetség sikeres pályázatának köszönhetően. A pálya festésének felújításával nemcsak a szakosztály tagjainak, hanem az iskola tanulóinak is arra alkalmas pályán lesz további lehetősége a tollaslabda sport gyakorlására.

A nevezett 20 fő közül csak páran nem jelentek meg. A játékok támogatóinak köszönhetően (MÁV Zrt.; Rail Cargo Hungaria; MÁV-START Zrt.) minden nevező játékos apró figyelmességeket tartalmazó csomaggal vághatott neki a küzdelmeknek.

A VSC elnökhelyettese, egyúttal a versenybíróság vezetője, Cséti Viktor beszédében pár kedves buzdítással nyitotta meg a versenyt. A versenybíróság másik illusztris tagja volt a 29-szeres örökös magyar tollaslabda bajnok Cserni János is.
A nevezett játékosok női egyéni és férfi egyéni számokban álltak rajthoz. A szervezők megfelelő ital és étel utánpótlásról is gondoskodtak ásványvíz és pogácsa formájában. A délutánba nyúló esemény eredményhirdetésekor 3 hölgy és 3 férfi állhatott fel a dobogóra.

Eredmények a hölgyeknél: 
I. Varró Zsuzsanna (VSC tag;) 
II. Balázs Eszter (MÁV SzK Zrt. közbeszerzési szakelőadó)
III. Farkas Krisztina (MÁV SzK Zrt. számviteli szakértő)

Eredmények a férfiaknál:
I. Bárány Zsolt (MÁV Zrt. beruházási projektkoordinátor) 
II. Hartyányi Dániel (MÁV SzK Zrt. IT szakértő)
III. Marton Roland (MÁV SzK Zrt. IT szakértő, egyben a szakosztály vezetője, az esemény főszervezője).

A két kategória első három helyezettje a Rail Cargo Group és a MÁV-Start Zrt. által biztosított értékes ajándékcsomag díjazásban részesült, míg az összes versenyző az eseményre emlékeztető Oklevéllel térhetett haza.

Az eseményről a Rail Cargo Hungária HÍRMONDÓ címő kiadványa is tudósított (lásd letölthető dokumentumok).
 

Letölthető dokumentumokMéretDátum
Kép ikon Hölgyek1.09 MB2015.09.03.
Kép ikon Urak1.09 MB2015.09.03.
PDF ikon RCH HÍRMONDÓ409.72 KB2015.09.03.