Hírfolyam

Ha csak a cégcsoport adott cégének híreire kíváncsi, válasszon céget.
2016. augusztus 16. kedd, 14.17

Népszerű a MÁV-START mobilpénztára a Szigeten

Két modern, street food kocsira hasonlító mobilpénztárt állított forgalomba a MÁV-START. Ezek egyikét a vasútvállalat a múlt szerdától a Szigeten vetette be, ahol ma estig még 20 százalékkal olcsóbban árusítanak vonatjegyeket. A Szigetlakók pozitívan fogadták a mobilpénztárt, ahol jegyvásárlások mellett leginkább francia-, német-, cseh-, lengyel-, olaszországi, valamint szlovákiai vasúti utazások iránt érdeklődtek.

2016. augusztus 11. csütörtök, 12.51

Jótett helyébe…

2016. augusztus 8. hétfő, 15.40

Kényelmes farmeröltözékben dolgozhatnak a mozdonyvezetők

Már több ezren viselik a MÁV-START korszerű egyen-formaruháit

Megkezdődött a farmerdzsekik, farmernadrágok és térdnadrágok kiosztása a MÁV-START mozdonyvezetői számára. A kollekció része a vasúttársaság azon arculati változtatásainak, amelyek keretében a vasutasok ruházata is megújul. A korábbi szolgálati öltözéket a kor követelményeinek megfelelő, kényelmes, külső megjelenését tekintve is előnyösebb egyen-formaruházat váltja.

2016. augusztus 2. kedd, 13.23

Elkezdődött a kormányablak építése a Nyugati és a Keleti pályaudvaron

IKOP-2.1.0-15-2016-00015 SZÁMÚ PROJEKT

ÁLLOMÁSFEJLESZTÉS ÉS INTEGRÁLT ÜGYFÉLSZOLGÁLAT FEJLESZTÉS (KORMÁNYABLAK) PROJEKT

A kivitelezési szerződések aláírását követően a Nyugati és a Keleti pályaudvar műemléki épületeiben elkezdődtek a két kormányablak kialakításához szükséges munkálatok. A kivitelezőnek egy év alatt kell befejeznie a felújítást, így 2017 nyár végén megnyílhatnak az új hivatalok.

2016. július 28. csütörtök, 06.20

Megnyitották a székesfehérvári vasútállomás felújított jegypénztárait

Utascentrum is lesz augusztus 15-től
2016. július 20. szerda, 14.45

Arculati ötletpályázatot hirdetett a MÁV-START

Ősz elejéig várják a terveket az ügyfélterek esztétikusabbá, modernebbé tételére

Ötletpályázat útján frissítené a megújuló állomások belső tereinek arculatát a MÁV-START. A személyszállító vasúttársaság szeptember 7-ig várja a kreatív pályázók egyedi, dinamikus és fiatalos ötleteit a vasútállomási utasterek korszerűsítésére.

2016. július 11. hétfő, 15.39

Idén 66. alkalommal ünneplik hivatásukat országszerte a vasutasok

Mozdonyt avattak, miniszteri elismeréseket, szakmai kitüntetéseket adtak át a Vasutasnapon

Tiszteket avattak, kitüntetéseket adtak át a MÁV-csoport munkavállalóinak július 8-án, a 66. Vasutasnapon; zenés, sportos és családi programokkal ünnepelnek a vasutasok július 9-én, az úgynevezett Juliális rendezvényeken. Vállalati kitüntetéseket már hét közben is osztottak; pénteken, Budapesten a tisztavató, a vezetői és a magasabb szintű kitüntetés-átadó ünnepségeket tartották. Egy matricázott, a magyar vasút elmúlt 170 évét illusztráló mozdonyt is lelepleztek a Magyar Vasúttörténeti Parkban. Szombaton koncertek, sportversenyek, kézműves és gyermekfoglalkozások várják a vasutas családokat a fővárosban, Békéscsabán, Celldömölkön, Kisvárdán, Pécsett és Szolnokon.

2016. július 11. hétfő, 15.11

Megújítja a MÁV a kisvárdai vasútállomást és környezetét

Akadálymentesített gyalogos-kerékpáros aluljáró, magas peron és P+R is épül

A kisvárdai vasutasnapi Juliális ünnepséghez időzítve mutatta be a nemzeti vasúttársaság a helyi vasútállomás komplex felújításának terveit. A MÁV októbertől három ütemben P+R és B+R parkolókat, akadálymentesített gyalogos-kerékpáros aluljárót, továbbá új magas peront épít, felújítja a vágányhálózatot és a biztosítóberendezést, modernizálja a hangos és vizuális utas-tájékoztató rendszert, renoválja az 1873-ban készült régi állomásépületet és a környezetét is. Utóbbi terület rendezésébe az önkormányzat is bekapcsolódik.

2016. július 9. szombat, 11.48

Idén 66. alkalommal ünneplik hivatásukat országszerte a vasutasok

Mozdonyt avattak, miniszteri elismeréseket, szakmai kitüntetéseket adtak át a Vasutasnapon

Oldalak