Hírfolyam

Ha csak a cégcsoport adott cégének híreire kíváncsi, válasszon céget.
2018. február 20. kedd, 13.56

A Nyugati és a Keleti pályaudvar épületében is kormányablak segíti az utasokat

MÁV ZRT. ÁLLOMÁSFEJLESZTÉSI ÉS INTEGRÁLT ÜGYFÉLSZOLGÁLAT-FEJLESZTÉSI PROGRAM (KORMÁNYABLAKOK), IKOP-2.1.0-15-2016-00015 SZÁMÚ PROJEKT

A Nyugati és a Keleti pályaudvar területén is befejeződött a kormányablakok kiépítése. A Nyugatiban 486 m2-en 12 ügyfélpult és 2 fotófülke, a hamarosan megnyíló Keletiben 440 m2-en 10 ügyfélpult és 2 darab fotófülke várja az utasokat. Mindkét kormányablak akadálymentes.

2018. február 13. kedd, 05.34

Száz figyelmetlenségnek is egy a vége: baleset!

Még mindig sokszor vezetnek figyelmetlenül vagy agresszíven a vasúti kereszteződéseknél

Tavaly a MÁV és a HÉV vasúti átjáróiban csaknem száz ütközés és gázolás történt. Ez egész évre vetítve több, mint 2016-ban, a mostani télen viszont jelentősen csökkent a balesetek száma az előző téli időszakhoz képest. A megelőzés érdekében fontos, hogy a járművezetők, a kerékpárosok és a gyalogosok – az előírásokat betartva – körültekintően, figyelmesen közlekedjenek, és minden esetben győződjenek meg a biztonságos áthaladás feltételeiről a kereszteződéseknél. Ez azért is fontos, mert a felújított vonalakon nagyobb sebességgel, de csendesebben haladnak a modern vonatok.

2018. február 9. péntek, 06.58

Március 10-ig lehet jelentkezni a vasúttársaság duális egyetemi képzésére

Munkaszerződés és ösztöndíjprogram várja a hallgatókat

Azoknak a középiskolásoknak, akik nemcsak diplomát, hanem biztos állást is szeretnének az egyetem elvégzése után, érdemes olyan felsőoktatási intézménybe jelentkezniük február 15-ig, amely stratégiai együttműködést kötött a MÁV-csoporttal. A duális képzésben részt vevő hallgatók tanulmányaik teljes idejére havonta akár több mint 103 ezer forintot is kaphatnak a vasúttársaságtól. A duális képzésre való jelentkezés határideje: március 10.

2018. január 26. péntek, 09.40

Több mint félmillió hívást kezelt tavaly a MÁVDIREKT

Ötös osztályzatot kapott egy elégedettségi felmérésen az idén négyéves ügyfélszolgálat

MÁV-START MÁVDIREKT Ügyfélszolgálat

2018. január 25. csütörtök, 09.46

Gyermekvasút – a kulisszák mögött

2018. január 24. szerda, 07.33

Eredményes az önkormányzatok és a vasúttársaság együttműködése

Tisztábbak, rendezettebbek az utasforgalmi területek

Pozitív változásokat hozott a MÁV által újraindított és kibővített önkormányzati együttműködési program. A tapasztalatok azt mutatják, hogy az összefogással mindenki csak nyer, hiszen az érintett helyhatóságok jó gazda módjára gondozzák a vasútállomásokat és megállóhelyeket, illetve azok környezetét.

 
2018. január 19. péntek, 06.36

Február 3-án kezdődik a tavaszi gyermekvasutas tanfolyam

Széchenyihegy állomáson várják az érdeklődőket a január 28-i nyílt napon

Oldalak