Hírfolyam

Ha csak a cégcsoport adott cégének híreire kíváncsi, válasszon céget.
2018. május 15. kedd, 14.57

Ismét Dávid Ilonát választották a Vasutas Önkéntes Nyugdíjpénztár elnökévé

A Vasutas Önkéntes Nyugdíjpénztár mai küldöttközgyűlésén Dávid Ilonát, a MÁV Zrt. elnök-vezérigazgatóját újabb öt évre megválasztották az igazgatótanács elnökének. A tisztséget 2023. május 31-ig töltheti be.

2018. május 7. hétfő, 14.22

A Népligetben reggelivel, a vonatokon kedvezményekkel várja a bringásokat a MÁV-csoport

A Magyar Kerékpárosklub idén májusban is megszervezi a Bringás reggeli országos rendezvénysorozatot. A közismert kezdeményezéshez a MÁV-csoport ismét csatlakozik: 2018. május 8-án, kedden, reggel 7 és 9 óra között finomságokkal és frissítővel várják a kerékpárosokat a budapesti MÁV-székházzal szemben, a Könyves Kálmán körúti kerékpárúton.

 
2018. május 2. szerda, 16.07

IC+ kocsik forgóvázának beszerzéséről írt alá szerződést a MÁV-START és a Siemens–Knorr-Bremse-konzorcium

A MÁV-START húsz darab, nemzetközi forgalomra szánt, új generációs InterCity kocsi – már folyamatban lévő – gyártása mellett hetven darab belföldi forgalomra szánt IC+ személykocsi összeszerelését készíti elő. A folyamat részeként a 200 km/h-ás sebességre képes járművekhez szükséges forgóváz és fékrendszer alkatrészcsomagok együttes beszerzésére kiírt közbeszerzési eljáráson a Siemens Zrt. és a Knorr-Bremse GmbH konzorciumának ajánlata bizonyult a legjobbnak. A szerződést ma írta alá a MÁV-START és a Siemens–Knorr-Bremse konzorcium, amely az alkatrészcsomagok szállítását 2019 nyarán kezdheti meg.

2018. április 24. kedd, 10.37

Rendőrkézen a jegyvizsgáló bántalmazója

A MÁV-csoport múlt héten adott tájékoztatást arról, hogy április 15-én, hajnalban egy Lajosmizsére tartó személyvonaton brutálisan bántalmaztak egy jegyvizsgálót, akit az esetet követően súlyos sérülésekkel szállítottak kórházba a mentők.

2018. április 18. szerda, 14.56

Vonattal a szolnoki RepTárra!

Félárú vasúti utazási lehetőség a szolnoki repülőmúzeumba
2018. április 13. péntek, 13.58

Reagálás az Index hangulatkeltő cikkére

Téves és hangulatkeltő következtetéseket tartalmaz az Index 3,5 évet késtek tavaly a magyar vonatok c. cikke, ezért a MÁV-csoport a következő reagálást küldte a hírportálnak.

Oldalak