2019.09.05. MÁV-Bringás reggeli

2019. december 9. hétfő, 09.37 / Utolsó módosítás: 2021. április 6. kedd, 13.11

A Magyar Kerékpárosklub által szervezett ˗ a kerékpározást népszerűsítő ˗ Bringás reggeli országos rendezvénysorozathoz a MÁV Zrt., a MÁV-START Zrt., illetve a MÁV-HÉV Zrt. idén is ismét csatlakozott, aminek támogatására Loppert Dániel MÁV Zrt. kommunikációs igazgatójától felkérést kaptunk.

A MÁV-székházzal szemben a népligeti kerékpárútnál felállított standon a kerékpárral közlekedőket a MÁV Zrt. és a MÁV-START Zrt. prominens személyiségei 2019. szeptember 5-én 7 és 9 óra között reggelivel várták. A MÁV-HÉV Zrt. a Boráros téri HÉV megállónál szervezte meg az eseményt.

Ezeken a programokon az arra kerékpározókat vezetőink megvendégelik némi harapnivalóval (pl. alma, kakaós csiga, túrórudi, ásványvíz) és megajándékozzák sok hasznos egyéb tárggyal is (láthatósági szalag, ledes első-hátsó kerékpáros villogó, stb.).

Az immár hagyományosan évente kétszer is megrendezésre kerülő kerékpározást népszerűsítő Bringás reggeli programhoz szakosztályunk is jelentős létszámban csatlakozott, hogy segítsünk a feladatokban, népszerűsítsük vállalatunkat, illetve megmutassuk, hogy a kerékpáros munkába járás kultúrája támogatott cégünknél. Mindehhez elkülönített, kulturált öltözők, zuhanyzók, zárható öltözőszekrények, mosdók, fedett-, őrzött-, biztonságos kerékpártárolók állnak rendelkezésünkre.

Bringás reggeli

Kép és szöveg: Nagy Enikő