2019.10.06. Győr; Sri Chinmoy maraton

2019. október 14. hétfő, 12.30 / Utolsó módosítás: 2019. október 14. hétfő, 12.34
Október 6-án, Győrött, a Mosoni-Duna melletti erdőben volt megtartva a 24. győri Sri Chinmoy maraton. A MÁV VSC Futó szakosztályt négyen képviselték, ebből hárman futottak.

»  »  »  »  »  »  »  »  »  «  «  «  «  «  «  «  «  «

Judák Ambrus a 8,4 km-t futotta, ezt a távot rajta kívül még 275-en futották végig. Ambrus a 123.-ként ért célba, korcsoportjában (50-64 év) a 7. lett.

Ambrus mellett még két MÁV VSC futó, Dóra Tamás és felesége, Dóráné Tóth Nikoletta a 3. fél-maratonjukat futották, Tamás 2 óra 16 perces idővel elégedetten szakította át a virtuális célszalagot, ahogyan az a fotón is látszik. A célban meglepetésükre találkoztak Ambrussal és Balázs Mariannal, a MÁV VSC Elnökasszonyával. Mini VSC ülést/állást követően megkóstolták azt a rengeteg finomságot, amivel a szervezők a futóknak kedveskedtek.

Judák Ambrus:

„A lényeg a mozgás öröme volt. Nagyon jól esett a futás. Kicsit hűvös volt a levegő a RAJT előtt, de 1-2 km után igen kellemes lett. Tiszta levegő, napsütés, zenekar az erdőben, mindenütt kedves és mosolygós szervezők. Enni és innivaló nagy mennyiségben és választékban (zöldséges VEGA szendvicsek, édességek, 11 óra körül zöldségleves, majd lángos is.)”

Dóra Tamás:

„A meleg zöldségleves kimondottan jó ötletnek bizonyult a helyenként hidegen vágó szélben teljesített kilométerek után. Erdei utakon futottunk, hol aszfalton, hol köves vagy füves erdei utakon, főként sík terepen. A több, mint 4 kilométeres kör-pályán két helyen is frissítőpontot helyeztek el a szervezők, illetve az erdő egy tisztásán fuvolás zenekar segített a futás közbeni lelki elmélyülésben, a belső béke megtalálásban.”

„Fantasztikus élmény volt! Ide jövőre is visszajövünk!”

Judák Ambrus a célban. Dóra Tamás, és felesége Dóráné Tóth Nikoletta a célban. A MÁV VSC Futó szakosztályának három tagja szponzoruk, a MÁV Zrt. zászlójával.

Lejegyezték és fotóztak: Judák Ambrus – Dóra Tamás

Letölthető dokumentumokMéretDátum
PDF ikon gyri_futfesztivl_8_km_judk_ambrus_oklevel.pdf336.58 KB2019.10.14.