MÁV VSC - aktuális hírek és információk

 

 2022.05.24.

A MÁV VSC megtartotta 2022. évi rendes közgyűlését

MÁV VSC 2022. évi közgyűlés

 A Vasutas Sport Club vezetősége május 23-ára hívta össze tagjait a szokásos, éves közgyűlésre. Az eseménynek a MÁV Vezérigazgatóság épülete adott otthont. Mind a nyolc szakosztály szép számmal képviseltette magát, csaknem megtöltötték a tárgyalótermet.

A napirendi pontok ismertetését követően egy perces, néma megemlékezéssel adóztak a jelenlévők a tavalyi év során elhunyt sporttársak emlékére.

Hagyományos módon Nagy Andrea Elnökasszony nyitotta a beszámolók sorát a 2021. év általános értékelésével, valamint az idei és a következő évekre megálmodott tervekkel. Őt a szakosztályi vezetők beszámolói követték, amihez kellemes illusztrációt adtak a különféle sportélményekről előző év során készített fotók, videók. Nem okozott meglepetést, hogy minden szakvezető kiemelte, a 2021-es évre még érezhetően rányomta bélyegét a pandémia, ennek ellenére mégis sikerült programokban és élményekben gazdagabb, az előzőnél jobb évet zárni.

A COVID időszaka a MÁV VSC gazdálkodására is hatással volt. Ahogy az Cséti Viktor Elnökhelyettes beszámolójából kiderült, a korlátozások miatt a tervezetthez képest kevesebb alkalommal volt lehetőség közösségi megmozdulásokat szervezni, vagy azokon részt venni, így ebből megtakarítása származott a VSC-nek. A közgyűlés előtt ismertetett 2022-es pénzügyi tervek már annak reményében készültek, hogy minden szakosztály visszatérhet a normális életéhez. Ha már gazdálkodás: a vezetőség javasolta a már évek óta változatlan tagsági díj emelését, amit a megjelent tagok egyöntetűen elfogadtak.

A sportéleti beszámolókon és a gazdálkodást érintő kérdéseken kívül a tagoknak az egyesület vezetőségét érintő változásról, valamint az ezzel járó alapszabály módosításról is szavazniuk kellett. Személyi változás a MÁV VSC gazdasági vezetői posztját érinti, ahol mostantól a teendőket Krusch Renáta helyett Dóráné Tóth Nikoletta látja el.

Az eseményről készült fotók a fenti képre kattintva érhetők el.

 

2022.04.25.

MAV_VSC_1_szazalek

TISZTELT SPORTTÁRSAK!

 A MÁV Vasutas Sport Club (MÁV VSC) tagjai nevében az Elnökség ezúton mond köszönetet mindazoknak, akik az elmúlt években – élve az SZJA törvény adta lehetőséggel – évi adójuk 1 %-át a VSC javára ajánlották fel. E támogatás révén a MÁV VSC elsősorban a szakosztályok sporteszköz igényét, valamint működési költségeinek részbeni fedezetét tudta/tudja biztosítani.

 

 Kérjük azon sporttársainkat, illetve a családtagokat, ismerősöket, barátokat, akik továbbra is azonosulni tudnak a céljainkkal, hogy ebben az évben is támogassák személyi jövedelemadójuk 1 %-ának felajánlásával a MÁV VSC-t!

 

KEDVEZMÉNYEZETT ADÓSZÁMA ÉS MEGNEVEZÉSE:

Adószám:                19804132-1-42
Megnevezése:         MÁV Vasutas Sport Club

 

2022.04.19.

Tisztelt Sporttársak!

 

A MÁV Vasutas Sport Club Elnöksége tisztelettel meghívja tagjait a 2022. évi rendes közgyűlésére.

 

Időpont: 2022. május 23-án (hétfő) 16 órakor

Helyszín: MÁV Zrt. Székház, Bp. Könyves Kálmán krt. 54-60., fszt. 20. b-c tárgyaló

 

A közgyűlés napirendje és minden fontos információ a letölthető meghívóban megtekinthető.

 

Tagjaink megjelenésére feltétlenül számítunk!

 

Letölthető dokumentumokMéretDátum
PDF ikon meghivo_kozgyulesre_20220523_mail.pdf393.74 KB2022.04.19.