MÁV VSC - aktuális hírek és információk

Meghívó a 2024. évi rendes közgyűlésre

megjelenés: 2024.03.11. hétfő

Tisztelt Sporttárs!

A MÁV Vasutas Sport Club Elnöksége ez úton értesíti tagjait, hogy

2024. április 10-én (szerdán) 16:15 órakor

tartandó éves rendes közgyűlésünk megtartásra került.

 

Közgyűlés napirendjén az alábbiak szerepeltek:

  1. MÁV VSC Elnökségének és szakosztályainak beszámolója a 2023. évben végzett munkáról

Előadók: Elnök és Szakosztályvezetők

  1. MÁV VSC Elnökségének beszámolója a VSC 2023. évi gazdálkodásáról

Előadó: Cséti Viktor Elnök-helyettes

  1. Felügyelő Bizottság beszámolója a MÁV VSC 2023. évi gazdálkodásának ellenőrzéséről

Előadó: Szakácsné Orosz Terézia Felügyelő Bizottság Elnöke

  1. MÁV VSC 2024. évi költségvetésének ismertetése, elfogadása

Előadó: Cséti Viktor Elnök-helyettes

  1. Egyebek

A Sport Club Elnöksége

 

Évkezdő közös túra minden szakosztálytag számára

megjelenés: 2024.03.28. csütörtök

Nagy sikerrel zajlott a Természetjáró szakosztályunk által 2024. március 24. vasárnapra szervezett kirándulás. A tavaszi virág-túrára  családtagokkal együtt 22+2 fő vett részt. Az útvonal Nagykovácsi 63-as autóbusz végállomástól Ilona-lakig tartott és a kellemes nyárias időben még Beki-kutyus is velünk sétált!

Jó volt látni, hogy más szakosztályokból is sokan kedvet kaptak egy jó társaságban eltöltött könnyed sétára a friss levegőn.

Egy rövid idézet az egyik résztvevőtől:

"Egyébként jó kis túra volt, kellemesen éreztük magunkat és nagyon tetszett Ilona-laknál a kilátás!"

A résztvevők egy csoportja

Fotó: Bukóczki Péter

Megjelent a JOMA új hírlevele

megjelenés: 2023.11.07. kedd

 Ahogy azt korábban jeleztük, a JOMA Sport Magyarországgal kötött megállapodás alapján a sportmárka rendszeresen jelentkezik a MÁV-VOLÁN Csoport dolgozónak szánt, kedvezményesen rendelhető termékeket tartalmazó hírlevéllel. A MÁV VSC megkapta az új, aktuális kedvezményeket tartalmazó ajánlatukat, amelyet az alábbi linkről lehet letölteni:

JOMA hírlevél 2023/2

További, a hírlevélben nem szereplő termékek megtalálhatóak a www.joma-sport.hu oldalon – ezekre is ugyanúgy érvényes az akciós ár (a hírlevélben szereplő „MÁV dolgozói és Sportolói” Akciós árak nem vonhatóak össze a weboldalon megjelölt további akciókkal).

 

A JOMA sporttermékek vásárlásáról további részleteket a Kedvezmények tagjainknak(!) menüpont alatt lehet megtalálni. Ugyanitt a MÁV VSC tagok számára biztosított egyéb kedvezményekről is olvashatunk.

 

Új lehetőségek a MÁV Vasutas Sport Club tagjai számára

megjelenés: 2023.05.26. péntek

Az éves taggyűlésen résztvevő sportársak már előzetesen is értesültek róla, hogy idén az egyesület több újdonsággal is várja a sportolni szerető MÁV Csoportban dolgozó kollégáit, családtagjait, barátait. A vezetőség az egyesület „meglett korának” ellenére igyekszik lendületben maradni és minél több fiatalt megszólítani. Az eddigi nyolc szakosztályunk mellett 2023. májusától megnyitotta kapuit a Darts szakosztály, mely napjainkban egy igen kedvelt közösségi sport tevékenységnek számít.

A részletekről honlapunkon bővebben is olvashatnak az érdeklődők az https://www.mavcsoport.hu/vsc/darts-szakosztaly oldalon.

Szintén az idei év változása, hogy a korábbi Női torna szakosztályunk új név alatt Torna szakosztály néven él tovább, ennek elsődleges oka, hogy a hölgyeken kívül az urakat is meg tudjuk szólítani és ezzel egyidejűleg a mostanában divatos sportágak felé is nyithassunk. Ennek jegyében megállapodtunk a MÁV Székház közvetlen szomszédságában nyílt Power Gym Fitness teremmel, hogy a MÁV VSC tagok az árlistájukban szereplő kedvezményes árú (Rendőr – Mentős – Tűzoltó – NAV ) 30 napos bérlet vásárlására jogosultak. Ennek feltétele csupán, hogy a VSC tagja legyen az illető és befizesse az éves tagdíjat, melynek évi 2000 Ft-os díja jelképes összegnek számít. A belépési feltételekről szintén a honlapon lehet tájékozódni. Nagyon örülnénk, ha a Torna szakosztály tagsága így tovább bővülne, de bármely szakosztályhoz lehet csatlakozni.

Végül, de nem utolsó sorban az egyesületünk együttműködési megállapodást köt a JOMA Sport Magyarországgal, amelynek keretében – bár különböző mértékben – de nem csak a MÁV VSC tagjainak, hanem a teljes MÁV-VOLÁN Csoport dolgozóinak is, sportruházatra és kiegészítőkre vonatkozó kedvezményes vásárlási lehetőséget nyújtunk. A megállapodás júniustól él, a részletek felkerülnek a MÁV VSC online felületeire, valamint elérhetők lesznek a MÁV Csoport kedvezmény rovataiban is. A havonta jelentkező akciós hírlevélben szereplő termékeken kívül a katalógusból elérhető termékekhez is hozzá lehet jutni kedvezményes áron. Amennyiben a kollégák összefognak és együttesen rendelnek meg árucikkeket bizonyos értékhatár felett további kedvezményekben részesülhetnek.

A felmerülő kérdéseket a mavvsc [KUKAC] mav.hu mail címen, vagy közvetlenül a szakosztályok elérhetőségein várjuk.

Maradjunk lendületben – legyél a sporttársunk, és élvezd a kedvezményeket, szeretettel várunk minden érdeklődőt!

 

Összefoglaló a 2023. évi rendes közgyűlésről

megjelenés: 2023.05.16. kedd

MÁV VSC 2023. évi rendes közgyűlésA Vasutas Sport Club vezetősége május 3-ára hívta össze tagjait a szokásos, éves közgyűlésre. Az eseménynek a MÁV Vezérigazgatóság épülete adott otthont. A sporttársak szép számmal képviselték a szakosztályaikat.

A napirendi pontok ismertetését követően a tagok egy perces, néma megemlékezéssel adóztak a tavalyi év során elhunyt sporttársak emlékére.

A közgyűlés levezető tisztségviselőinek megválasztását a szakosztályvezetők képekkel is illusztrált beszámolója követte, amelyekből kiderült, hogy a 2021-es – még pandémiával terhes – évhez képest 2022. évet mindenki programokban és eseményekben bővelkedően zárta.

A szakosztályi beszámolók során derült fény arra, hogy két szakosztály életében is fontos változás lesz idén. A Kerékpáros szakosztály korábbi vezetőjétől, Nagy Enikőtől májustól Lukács Gábor „veszi át kormányt”, a Női torna szakosztálynál pedig Morvai Judit lesz Szokolai Krisztina utódja. Az ő esetükben a VSC elnökség előzetes javaslata alapján a szakosztály neve is módosult, ezentúl Torna szakosztály néven folytatják tevékenységüket. A vezetőség abban bízik, hogy ezzel a fiatalabb korosztályból és a férfiak közül is tudunk tagokat toborozni, egyúttal bővült a szakosztály profilja is.

A sportéleti beszámolókat a gazdálkodást érintő témák követték. A tagok egyetértésben elfogadták a 2022. év gazdálkodásáról és a 2023. év tervezett költségvetéséről készült beszámolókat.

Szintén most került bemutatásra a MÁV VSC új szakága. A manapság igen népszerűnek számító darts játékot kedvelő vasutas kollégák összefogásából, 21 fő induló tagsággal mostantól Darts szakosztállyal is büszkélkedhet a sportklub. A szakosztály megalakítója és vezetője Lajtos László. Az új szakosztály megalakulásához és a tornász vonal frissítéséhez a már megszokott arculathoz igazodva elkészült az új logó-gyűjtemény, amelyet először láthattak a közgyűlés résztvevői.

Nagy Andrea elnökasszony további két újdonságról is beszámolt. A MÁV Székház mellett megnyitott edzőterem üzemeltetőjével sikerült előnyös együttműködési szerződést kötni, aminek köszönhetően az igazolt VSC tagok számára kedvezményes bérletvásárlásra nyílik lehetőség. Ugyancsak előnyös lehet a jövőben, hogy a JOMA sportszermárka hazai képviselőjével is együttműködési  megállapodás készül. A cég sokféle egyéni és csapatsporthoz kínál minőségi mezeket, egyéb ruházatot, kiegészítőt, amelyek között a jövőben kedvező feltétlekkel választhatnak maguknak a szakosztályi csapataink és a VSC tagok. Az egyedi megállapodás alapján nem csak a MÁV VSC tagoknak, de a MÁV_VOLÁN csoport minden dolgozójának megnyílik a lehetőség a kedvezményes vásárlásra, de a kedvezmények méréke a VSC tagok számára jelentősen kedvezőbb. A két lehetőségről és a kapcsolódó feltételrendszerről hamarosan részletes tájékoztató készül, amit a MÁV VSC honlapján is el lehet majd elérni.

Elnökasszony évértékelője az alábbi linken, a közgyűlésről készült fotók a fenti kis képre kattintva érhetők el.


 

1 % az egészséges életmód érdekében

2023.04.04. kedd

MAV_VSC_1_szazalek

TISZTELT SPORTTÁRSAK!

 A MÁV Vasutas Sport Club (MÁV VSC) tagjai nevében az Elnökség ezúton mond köszönetet mindazoknak, akik az elmúlt években – élve az SZJA törvény adta lehetőséggel – évi adójuk 1 %-át a VSC javára ajánlották fel. E támogatás révén a MÁV VSC elsősorban a szakosztályok sporteszköz igényét, valamint működési költségeinek részbeni fedezetét tudta/tudja biztosítani.

 

 Kérjük azon sporttársainkat, illetve a családtagokat, ismerősöket, barátokat, akik továbbra is azonosulni tudnak a céljainkkal, hogy ebben az évben is támogassák személyi jövedelemadójuk 1 %-ának felajánlásával a MÁV VSC-t!

 

KEDVEZMÉNYEZETT ADÓSZÁMA ÉS MEGNEVEZÉSE:

Adószám:                19804132-1-42
Megnevezése:         MÁV Vasutas Sport Club

 

 

Összefoglaló a 2023. évi rendes közgyűlésről

megjelenés: 2023.05.16. kedd