2013. évi beszámoló Női torna szakosztály

A szakosztály létszáma 32 főre bővült.
Kondicionáló edzései 2013-ban is - az előző évekhez hasonlóan - két helyszínen zajlottak. 
A foglalkozások heti két alkalommal (2x1,5 órában) az Erkel Ferenc Zeneiskola bérelt tornatermében két kiváló, jól képzett edző segítségével folytak.

 Hétfői napokon Takács Tiborné (Maya) vezetésével állóképesség-javító, erősítő, zenés aerobic gyakorlatokon, míg szerdai napokon Zsirai Zsuzsa vezetésével művészi torna elemekkel vegyített kondicionáló és tartásformáló gyakorlatokon vehettek részt tornász leányaink. 
A nyári iskolai szünidőben nem tudják igénybe venni az iskola tornateremét, ezért ezekben a hónapokban a Kerepesi úton tartott edzéseken tornáztak. 
A szeptembertől júniusig tartó iskolai tanévben az edzésekhez szükséges tornaterem használatot továbbra is bérleti konstrukcióban tudja a szakosztály megvalósítani minden évben egyre magasabb bérleti díj megfizetése mellett. A kiadások csökkentése érdekében a 1,5 órás edzéseket 1 óra időtartamra csökkentették, s ennek értelmében kötött a VSC szerződést az iskolával.
Bíznak abban, hogy az irodai munkát végzők egészségének és hangulatának kedvező befolyásolására 2014-ben is folytatni tudják az edzéseiket és további lelkes tagokkal bővül majd szakosztályuk.