Vegye igénybe Üzleti Várótermünk szolgáltatásait!

VIP váróteremÖrömmel látjuk Önt is a MÁV-START Zrt. Keleti pályaudvar 9-es vágánya mellett kialakított Üzleti Várótermében, a Business Lounge-ban.

Az Üzleti Váróteremben szakképzett munkatársak szolgáltatnak vasúti utazási információkat, és lehetőség nyílik belföldi és nemzetközi menetjegyek, valamint helyjegy váltására is. A várakozók a vonat indulásáig térítésmentesen fogyaszthatnak a hideg és meleg frissítő italokból, illetve a ropogtatnivalókból. A várakozási idő eltölthető kikapcsolódással, de akár munkával is.

Amennyiben Ön

  • 1. osztályú, nemzetközi menetjeggyel railjet vonatra Premium Class felárral,
  • 1. osztályra szóló, legalább két országot érintő nemzetközi menetjeggyel, melynek útvonalában Budapest is szerepel,
  • single vagy double kategóriájú hálókocsijeggyel, illetve single vagy double kategóriájú globáldíjjal rendelkező utas,
  • START Klub Prémium vagy VIP kártya tulajdonosa,
  • ÖBB CLUB MEMBERCard vagy 1.osztályra szóló ÖBB ÖSTERREICH Card tulajdonosa
  • 1. osztályú Eurail vagy InterRail bérlettulajdonos 1. kocsiosztályra, vagy railjet Prémium Class osztályra szóló helyfoglalással, vagy single/double hálókocsi jeggyel rendelkezik, az utazás napján,

javasoljuk, vegye igénybe szolgáltatásunkat, és vonata indulása előtt várakozzon Ön is az Üzleti Váróban!

A fent felsoroltakon kívül váltható Üzleti váróterem belépő, mely felmutatóra szóló, egy fő egyszeri belépésére szolgáló jegy. Ára: 2.990 Ft. A belépőjegyet megváltó személy legfeljebb 4 órát tartózkodhat a váróban. A jegy ismételt belépésre már nem vehető igénybe.

A vasutasok kedvezménye és a FIP, valamint OSZZSD szabadjegy belépésre nem jogosít!

Az Ön kényelme érdekében a Bécs, Salzburg, München és Zürich felé közlekedő railjet és EuroNight-vonatokat a váróteremhez legközelebb eső, 9-es vágányról indítjuk, hogy közvetlenül az indulásig élvezhesse a VIP váróterem kényelmét.

Az Üzleti Váróterem/Business Lounge minden nap 06:00 órától 21:15-ig áll utasaink rendelkezésére.

Üzleti VáróteremÜzleti VáróteremÜzleti Váróterem

Aktuális euró árfolyam

A megadott árak a MÁV-START Zrt. által meghatározott árfolyamon forintban, vagy - bármely nemzetközi pénztárunkban – euróban is fizethetők. Ha nemzetközi utazásához több információt szeretne kapni, kérjük, hívja a MÁVDIREKT-et a +36 (1) 3 49 49 49-es számon, vagy keresse föl nemzetközi jegykiadó helyeinket.

A nemzetközi jegyek vásárlásakor alkalmazott árfolyam:

1 € = 315 Ft