Munkavállalói Ajánlási Program

Van egy jó ajánlatunk!

Vegyen részt Ön is a Munkavállalói Ajánlási Programban, javasoljon egy családtagot, barátot vagy ismerőst a MÁV vállalatainál meghirdetett valamely pozíció betöltésére!

A MÁV Zrt., a MÁV-START Zrt., a MÁV Szolgáltató Központ Zrt., a MÁV FKG Kft., MÁV-HÉV Zrt. és a MÁV VAGON Kft. Munkavállalói Ajánlási Programot működtet.

A programban részt vevő vállalatok számítanak tapasztalt munkatársaik közreműködésére, akik jól ismerik a meghirdetett pozícióban ellátandó feladatokat, a szervezetet és munkahelyi körülményeket, valamint az ajánlott jelöltet is. Ezáltal nagy valószínűséggel meg tudják ítélni, hogy az adott személy megfelelő lehet-e a pozíció betöltésére.

A sikeres munkavállalói ajánlást a vállalatok elismerik és jutalmazzák.

2020. január 1-jétől az ajánló munkavállaló bruttó 50 000 Ft juttatásban részesül, ha az általa ajánlott személy felvételt nyert és munkaviszonya a próbaideje lejártát követő napon is fennáll. Az ajánló munkavállalót további bruttó 50 000 Ft ajánlási díj illeti meg, ha az ajánlott munkavállaló munkaviszonya a munkaviszony létesítését követő egy év leteltét követő napon is fennáll.
 

Az ajánlás nyilvántartásba vételének és elismerésének feltételei:

  • Az ajánlott jelölt a Karrier oldalon meghirdetett pozícióra történő jelentkezésével egyidejűleg, önéletrajza feltöltése mellett jelölje meg azt, hogy őt melyik vállalat munkavállalója ajánlotta és adja meg az ajánló munkavállaló nevét.
  • Az ajánló munkatársunk a kitöltött Munkavállalói Ajánlási Program ajánlószelvényét legkésőbb az ajánlott jelölt jelentkezését követő 10 napon belül juttassa el a konkrét álláshirdetésben megjelölt kapcsolattartónak. 

A Munkavállaló Ajánlási Program részleteit vállalatok közötti ajánlások esetében a 60/2022. ( XII.02.MÁV Ért. 14. ) EVIG sz. utasítás, vállalaton belüli ajánlások esetében a vállalatok hatályos utasításai szabályozzák.

A programmal kapcsolatos kérdés esetén forduljon bizalommal az álláshirdetésekben megjelölt kapcsolattartókhoz!