Ügyfélszolgálat

Tisztelt Utasunk!

Ügyfélszolgálatunk célkitűzése, hogy a MÁV-START az internet világában is elérhető legyen utasai számára. Kérdéseit illetve észrevételeit az alábbi űrlap kitöltésével is eljuttathatja hozzánk.

Véleménye, szolgáltatásunkkal, Társaságunkkal kapcsolatos észrevétele – legyen az akár elmarasztaló vagy épp dicsérő - fontos számunkra, hisz általa többet tudhatunk meg utasaink elvárásairól, saját hibáinkról, melyekből az Ön segítségével lesz módunk tanulni.

A válaszadás időtartamát a megkeresés tartalma és az arra adandó válaszlevél összetettsége határozza meg. Válaszunkat legkésőbb a meghirdetett egy hónapos válaszadási határidőn belül megküldjük, vagy - indokolt esetben - tájékoztatjuk arról, hogy észrevétele benyújtásának időpontjától számított 3 hónapon belül mikor számíthat válaszunkra, ez esetben válaszunkat három hónapon belül adjuk meg.

A fájlok mérete legfeljebb 2 MB lehet.
Engedélyezett fájltípusok: gif jpg jpeg png bmp txt rtf pdf doc docx odt ppt pptx odp xls xlsx ods.

* jelölt mezők kötelezően kitöltendő mezők.

Adatkezelési tájékoztató

Az "Adatkezelési tájékoztatóban" foglaltakat elolvastam, megértettem.

A "Követelesékezelésre vonatkozó adatkezelési tájékoztatóban" foglaltakat elolvastam, megértettem.

Az adatok elküldésével hozzájárulok ahhoz, hogy a tájékoztatóban megjelölt célból és feltételekkel személyes adataimat a MÁV-START Zrt. kezelje, adatfeldolgozás céljából harmadik személynek továbbítsa.