Karbantartás és javítás

Vasúti járműkarbantartás

A 6 Járműbiztosítási Igazgatóságból és több mint 30 telephelyből álló, a teljes országot lefedő karbantartó hálózatunkon vállaljuk a különböző vontatójárművek, motorvonatok, személykocsik és teherkocsik karbantartását. Karbantartási tevékenységünk kiterjed a hagyományos, felújított, és új mozdonyokra, valamint a jelenkor követelményeinek maximálisan megfelelő, modern elővárosi motorvonatokra is.

Karbantartás és javítás

Járműjavítás

Korszerű technológiával végezzük a vasúti vontató és vontatott járművek főjavítását, korszerűsítését, fényezését. Zártláncú forgóváz javítási technológia biztosítja a vasúti forgóvázak, illetve kerékpárok javítását.
Technológiai berendezéseink, speciális alkatrész-felújító készülékeink és az évek során megszerzett szakmai tapasztalatunk biztosítja a különböző típusú villamos- és dízelmozdonyok, motorkocsik, valamint azok fődarabjainak, alkatrészeinek javítását és próbáját.
Villamos forgógép és berendezés javító üzemünk fő tevékenysége a villamos forgógépek teljes körű javítása, tekercselése. Specialitása a vontató motorok, főgenerátorok teljes körű felújítása. A komplett gépek felújításán túl részegységek (forgórész, pólustekercs, forgórész tekercs, kommutátor stb.) felújítását, gyártását, valamint a járműiparban általánosan alkalmazott transzformátorok, fojtótekercsek stb. javítását is vállaljuk.

Karbantartás és javítás

Vasúti járműkarbantartással kapcsolatban kollégáink az alábbi elérhetőségeken állnak a rendelkezésükre:

Karbantartás és javítás

Telefon:

+36 (1) 511 3143, +36 (1) 511 7273

E-mail:

jarmujavitas [KUKAC] mav-start.hu (subject: J%C3%A1rm%C5%B1jav%C3%ADt%C3%A1ssal%20kapcsolatos%20%C3%A9rdekl%C5%91d%C3%A9s)

Járműbiztosítási Igazgatóság:

  • Budapest
  • Debrecen
  • Miskolc
  • Pécs
  • Szeged
  • Szombathely