START Klub kártyacsalád – Éljen az utazás szabadságával!

Ha Ön heti vagy kétheti rendszerességgel utazik, érdemes körülnéznie a START Klub kártyacsalád tagjai között, hiszen ezek valamelyikének megvásárlásával fél vagy egy évre kedvezményesen vagy akár díjmentesen is utazhat belföldi vonatokon. Egyes kártyákkal akár egész évben jegyváltás nélkül utazhat magasabb minőségi osztályú vonatainkon is (InterCity), rugalmas eljutást biztosítva.

Léteznek névre szóló, fényképpel ellátott kártyák, de kínálunk felmutatóra szóló konstrukciót is, mely kiválóan alkalmas lehet arra, hogy például egy vállalat az alkalmazottainak, akár felváltva utazási jogosultságot biztosítson üzleti és magán jellegű utazáskor egyaránt. A kártyák további kedvezményekre is jogosítanak.

A START Klub kártyával rendelkező utasok részére 25%-os kedvezményt biztosítunk a kerékpárjegy árából. A kedvezmény érvényes a START Klub 50%, START Klub Bónusz és a START Klub VIP kártyákra. A kedvezményes kerékpárjegy a pénztárakban és az interneten megváltható, a jegykiadó automatákból azonban nem. Továbbá minden, érvényes, előzőekben felsorolt kártyával rendelkező utasunk szombati napokon díjmentesen szállíthat 1 db kerékpárt az általános kerékpárszállítási szabályok szerint. A kedvezmény igénybe vételéhez díjmentes kerékpárjegyet kell váltani. A kedvezmény nem vonatkozik a szombati útitársra.
Ezen ajánlatunk visszavonásig érvényes.

Kattintson a kártyára és válassza ki az Ön igényeinek legmegfelelőbb konstrukciót!

START Klub Kártyacsalád Összehasonlító Táblázat

SK 50% SK bónusz SK VIP start_premium_2023.png

START Klub kártya: Féláron is utazhat!

50% kedvezmény a teljes árú másodosztályú belföldi jegyek vásárlásakor, szombatonként egy útitársának is!

START Klub Bónusz kártya

Vásároljon Bónusz kártyát és utazzon korlátlanul és díjmentesen a felármentes 2. osztályú vonatokon!

START Klub VIP kártya

START Klub VIP kártyával Ön is korlátlanul utazhat belföldön minden vonaton, 1. és 2. osztályon egyaránt.

START Klub Prémium - díjmentes utazás egy éven át

START Klub Prémium kártya felmutatója külön jegy megvásárlása nélkül utazhat. Már féléves érvénytartammal is váltható!