Közvetlen járattal a zágrábi adventi vásárba

2022. december 3-án ismét zakatol a Zágráb Advent Expressz Pécs és a horvát főváros között

zagrab_expressz.png

A pandémiát megelőző években nagy népszerűségnek örvendő járatunkkal kényelmesen, átszállás nélkül érhető el Zágráb Pécsről, Szentlőrincről, Dombóvár-alsóról, Kaposvárról, Somogyszobról és Gyékényesről. A adventi látogatáshoz igazított menetrenddel 6 órát tölthetünk a horvát fővárosban. Már csak azért is érdemes felkerekednünk, mert 2016 és 2018 között három alkalommal is Zágráb adott otthont a legszebb európai karácsonyi vásárnak. A 2022. november 26. és 2023. január 6. között nyitva tartó zágrábi karácsonyi vásár minden korosztályt elvarázsol. Gyermekelőadások, művészeti, kulturális események váltják egymást és kihagyhatatlanok a hagyományos zágrábi specialitások.

Az 5 órás menetidő is gyorsan elrepül, hiszen a szerelvény étkezőkocsival közlekedik, ahol az Utasellátó a már megszokott és népszerű étel- és italkínálattal, valamint forralt borral várja az utasokat. Az úti célról utasaink már a vonaton is informálódhatnak az erre a célra készített tájékoztató füzetből vagy személyesen munkatársainktól. A vasút pedig szinte a karácsonyi vásár kapujába repít bennünket, hiszen az állomással átellenben máris az ünnepi forgatagban találhatjuk magunkat.

A Zágráb Advent Expressz 2022. december 3-án közlekedik.

Megállási helyek (fel- és leszállási lehetőség):Pécs, Szentlőrinc, Dombóvár alsó, Kaposvár, Somogyszob, Gyékényes.

A menetjegy ára oda-vissza: 31€ felnőtteknek, 21€ a 14 éven aluli gyermekeknek.

A menetjegy a helybiztosítást is tartalmazza. A vonatra más menetjegy és kedvezmény (pl. vasúti utazási igazolvány) nem érvényes.

Fontos!
Jegyek csak a jegypénztárakban válthatók. A gördülékenyebb határátlépés biztosítása érdekében az utasok adatait előzetesen regisztráljuk és megküldjük az illetékes szerveknek. Ezért kérjük kedves utasainkat, hogy a jegyvételhez a kiutazáshoz használandó okmányuk számát (személyi igazolvány vagy útlevél száma) és az utasok születési idejét is diktálják be.

Az adatkezelési tájékoztató elérhetősége: https://www.mavcsoport.hu/mav-start/bemutatkozas/adakezelesi-tajekoztatok
Kérjük, utazáskor a jegyvásárláskor regisztrált útiokmányt feltétlenül hozza magával, és előzetesen ellenőrizze annak érvényességét!

 

A Zágráb Advent Expresszvonat menetrendje:

zagrab_advent_2022_menetrend.jpg

Aktuális euróárfolyam

A nemzetközi menetjegyek forintban vagy bármely nemzetközi pénztárunkban – a MÁV-START Zrt. által meghatározott alábbi árfolyamon – euróban is fizethetők. Ha nemzetközi utazásához több információt szeretne kapni, kérjük, hívja a MÁVDIREKT-et a +36 (1) 3 49 49 49-es számon, vagy keresse fel nemzetközi jegykiadó-helyeinket.

A nemzetközi jegyek vásárlásakor alkalmazott árfolyam: 

1 € = 400 Ft