Heti- és havibérletek Bécsbe!

Bérletek BécsbeA Győr, Mosonmagyaróvár vagy Hegyeshalom állomásokról Bécsbe történő utazásokra váltható nemzetközi bérleteinkkel csökkentheti utazási költségeit – az anyagi előnyökhöz pedig nagyfokú rugalmasság is társul!

A bérletek mindhárom városból heti és havi változatban kaphatók. Érvénytartamukon belül a fenti városok és Bécs között, valamint vissza irányban korlátlan számú utazásra jogosítanak bármely vonaton – beleértve a távolsági (pl. Railjet, EuroCity, EuroNight, nemzetközi gyors) vonatokat és a regionális járatokat (pl. személyvonat, EURegio) is, az átszállásos eljutásokkal együtt.

A bérletek 1. és 2. osztályra egyaránt megvásárolhatók, sőt 15 €-s felár megfizetésével a Railjet vonatok Business Class része is igénybe vehető az 1. osztályra szóló változattal.

A bécsi hetibérletek ára:

Viszonylat Ár
2. osztály 1. osztály
Győr – Bécs 63 € 119 €
Mosonmagyaróvár – Bécs 49 € 99 €
Hegyeshalom – Bécs 43 € 89 €

A bécsi hetibérlet az érvényesség első napját követő hét azonos napját megelőző nap 24:00 órájáig érvényes.

A bécsi havibérletek ára:

Viszonylat Ár
2. osztály 1. osztály
Győr – Bécs 219 € 419 €
Mosonmagyaróvár – Bécs 175 € 345 €
Hegyeshalom – Bécs 165 € 325 €

A bécsi havibérlet az érvényesség első napját követő hónap azonos napját megelőző nap 24:00 órájáig érvényes.

A bérletek névre szólóak, nem átruházhatók.

A bérletek helybiztosítást nem tartalmaznak. Amennyiben a távolsági vonatokat veszi igénybe, ajánljuk helyjegy váltását, melynek ára valamennyi vonatra és kocsiosztályra 3 €.

A bécsi heti- és havibérletek Győr, Mosonmagyaróvár és Hegyeshalom állomásokon, valamint Budapesten a Keleti, Nyugati és Déli pályaudvaron, illetve Kelenföld állomáson vásárolhatók meg!

A heti- és havibérleteken kívül a továbbiakban is árusítjuk az EURegio jegyeket a regionális vonatokra, valamint az alkalmankénti utazásokra kedvező árú SparSchiene menetjegyek is válthatók a Bécsbe tartó távolsági vonatokra.

Az előbbiekről átfogó tájékoztatást talál bécsi ajánlati oldalunkon.

Aktuális euróárfolyam

A nemzetközi menetjegyek forintban vagy bármely nemzetközi pénztárunkban – a MÁV-START Zrt. által meghatározott alábbi árfolyamon – euróban is fizethetők. Ha nemzetközi utazásához több információt szeretne kapni, kérjük, hívja a MÁVDIREKT-et a +36 (1) 3 49 49 49-es számon, vagy keresse fel nemzetközi jegykiadó-helyeinket.

A nemzetközi jegyek vásárlásakor alkalmazott árfolyam: 

1 € = 325 Ft