Induljon vonattal a HVG állásbörzére!

2014. szeptember 23. kedd, 09.01 / Utolsó módosítás: 2014. szeptember 23. kedd, 09.01

A Syma Rendezvényközpont ad otthont szeptember 24-én és 25-én az egyik legjelentősebb karrierkiállításnak, a HVG állásbörzének. A díjtalan belépést biztosító rendezvényen a MÁV Csoport is változatos álláskínálattal várja az érdeklődőket, a MÁV-START pedig az állásbörzére vonattal utazóknak 50%-os alkalmi menettérti kedvezményt nyújt saját szolgáltatási területén bármely belföldi állomásról Budapest-Keleti, Budapest-Nyugati és Budapest-Déli pályaudvarra vagy Kelenföld és Zugló állomásra.

Budapest, 2014. szeptember 22. –Ötven százalékos alkalmi menettérti kedvezményt kínál a MÁV-START mindazoknak, akik vonattal indulnak a HVG állásbörzére. A kedvezmény kizárólag belföldi utazásra, 2. kocsiosztályon vehető igénybe Budapest-Keleti, Budapest-Nyugati és Budapest-Déli pályaudvarra vagy Kelenföld és Zugló állomásra, 2014. szeptember 23-án 0:00 órától szeptember 26-án 24:00 óráig. A jegy visszautazásra azonban csak akkor érvényes, ha azt a rendezvény ideje alatt a MÁV Csoport A27-es standján 10 és 18 óra között tulajdonosa lebélyegezteti.

A tizenöt éves múltra visszatekintő állásbörze mára az egyik legjelentősebb magyar karriervásárrá nőtte ki magát. Az álláskeresők számára a belépés díjtalan, de regisztrációhoz kötött. A kiállítók között a MÁV Csoport is várja az érdeklődőket, az ország különböző pontjaira meghirdetett pozíciókra a helyszínen és a MÁV honlapján is fogadják a jelentkezéseket. A vasúttársaság határozatlan idejű munkaszerződést, teljes munkaidős foglalkoztatást, széles körű képzési lehetőségeket, változatos elemekből álló béren kívüli juttatásokat és utazási kedvezményt kínál leendő munkavállalói számára.

www.hvgallasborze.hu