Utazzon féláron a Szuperkoncertre!

A Szerencsejáték Zrt. idén is megrendezi a Szuperkoncertet. Az esemény apropóját a társaság egyik legemblematikusabb játéka, a Skandináv lottó huszadik születésnapja adja.

A Hősök terén megrendezésre kerülő ingyenes eseményen Bryan Adams két órás exkluzív show-val lép fel. A kanadai zenész előzenekara a Wellhello lesz. Az esemény 18 órakor kezdődik.

Utazási kedvezmény

A MÁV-START Zrt. és a GYSEV Zrt. a 2019. szeptember 28-án megrendezésre kerülő Szerencsejáték Zrt. Szuperkoncert rendezvényre utazóknak 50%-os alkalmi menettérti kedvezményt biztosít bármely belföldi állomásról bármely budapesti állomásra és megállóhelyre.

A felhasználás feltételei

A kedvezmény kizárólag belföldi utazásra, 2. kocsiosztályon vehető igénybe. Az 1. kocsiosztály igénybevétele esetén a teljesárú kocsiosztály-különbözeti díjat meg kell fizetni.

Az alkalmi menettérti jegy érvénytartama megegyezik az azonos távolságra szóló teljesárú menettérti jegy érvénytartamával, azzal a korlátozással, hogy legkorábban 2019. szeptember 27-én 0:00 órától vehető igénybe és a visszautazást legkésőbb a rendezvényt követő napon, 2019. szeptember 29-én 23:59 óráig kell befejezni.

Feláras vonat igénybevétele esetén az igénybe venni kívánt vonatra érvényes felárat meg kell fizetni.

Az alkalmi menettérti jegy visszautazásra csak akkor érvényes, ha azt a rendezvény bélyegzőjével a helyszínen található információs pontoknál lebélyegeztetik.

További részletek a rendezvénnyel kapcsolatban a www.szerencsejatek.hu oldalon olvashatók.

Skandináv lottó - Szuperkoncert