Hagyja autóját P+R parkolókban, és szálljon vonatra!

Budapest elővárosában a folyamatos fejlesztéseknek köszönhetően még kényelmesebbé és gyorsabbá vált az utazás több vasútvonalon. A megújult állomásokról utasaink kényelmes motorvonatokkal, rövid idő alatt juthatnak el a céljukhoz. A felújított állomásokon a peronok közvetlen közelében P+R parkolók kerültek létesítésre, ahol az utasok biztonságos és kulturált körülmények között hagyhatják személygépkocsijaikat, majd vonattal a közúti vezetési idő töredéke alatt juthatnak el Budapest belvárosába. A gyors eljutás mellett utasaink megspórolhatják a dugóban való stresszes araszolást is, mely helyett akár a WiFi-vel ellátott motorvonatokon hasznosan tölthetik az utazás idejét.

Ha a vonatot választja, és az autóját a P+R parkolókban hagyja, akkor nem csak magának szerez előnyöket, hanem a környezetet is védi.

Átlagos szén-dioxid kibocsátás

Adatok forrás: co2nnect.org

A diagramon a Budapest és Vác között ingázók átlagos CO2-es kibocsájtását mutatjuk, melyen látható, hogy aki a vonatot választja, az akár háromszorosan is védi a természetet azokkal szemben, akik a személygépkocsit választják, minden nap a városba bejutáshoz.

Rendszeres utazóknak ajánljuk 30 napos, vagy havi bérleteinket, melyekkel csökkentheti k utazásaik költségét. Utazásuk megtervezéséhez töltsék le MÁV applikációnkat!

P+R