Prémium váró

Szeretettel várjuk utasainkat Budapest-Keleti pályaudvaron a Prémium váróban!Prémium váró - recepció

A Prémium váróban (Premium Lounge) a Keleti pályaudvar 9. vágánya mellett, egyszerre modern, hangulatos és nyugodt környezetben, frissítőket és harapnivalókat fogyasztva várhat vonata indulására, vagy pihenheti ki érkezés után az utazás fáradalmait. A felújított helyiség ideális helyszín kikapcsolódáshoz, munkavégzéshez vagy akár egy üzleti találkozóhoz is.

A Prémium váró minden nap 6:00 és 20:30 között tart nyitva.

A szolgáltatást akkor veheti igénybe, ha rendelkezik az alábbi menetjegyek, bérletek vagy kedvezménykártyák valamelyikével, vagy azokat helyben vásárolja meg.

Belépésre jogosító nemzetközi jegyek és bérletek
 • 1. osztályú nemzetközi menetjegy, amelynek útvonalában Budapest is szerepel, vonathoz kötött menetjegy esetén a vonat menetrend szerinti indulása előtt vagy tényleges érkezése után 2 órán át;
 • hálókocsijegy Budapest-Keleti pályaudvari indulással vagy érkezéssel, a vonat menetrend szerinti indulása előtt vagy tényleges érkezése után 2 órán át;
 • 1. osztályú Eurail, Interrail és European East Pass bérlet, 1. vagy Business osztályú helyjegy vagy hálókocsijeggyel, a vonat menetrend szerinti indulása előtt vagy tényleges érkezése után 2 órán át;
 • vak, illetve kerekesszékes utasok és kísérőik menetjegyei.
Belépésre jogosító belföldi jegyek és bérletek
 • Budapest-Keleti pályaudvarról történő indulással kiadott 1+ osztályú prémium helyjeggyel, a vonat indulása előtt 1 órán belül
 • Budapest-Keleti kiindulási állomással prémium kocsiosztályra szóló helyjeggyel rendelkező 6 éven aluli utas, aki olyan kísérővel rendelkezik, aki jogosult a Prémium váróba belépni a vonat indulása előtt 1 órán belül
 • érvényes hadirokkant vagy hadiözvegy részére kiadott díjmentes helyjeggyel rendelkező utas a vonat indulása előtt 1 órán belül
 • 3 év alatti gyermek olyan kísérővel, aki jogosult a Prémium váróba belépni
 • START Klub VIP kártya - naponta legfeljebb két alkalommal, alkalmanként legfeljebb 1 órára.

Ha ezek egyikével sem rendelkezik, Prémium váró belépőt is válthat, amely egyszeri belépésre, és 2 órás tartózkodásra jogosít. Ára: 2990 Ft.

A Prémium váróban díjmentes WiFi-kapcsolat, valamint újságok és folyóiratok is rendelkezésre állnak. Az elektronikai eszközök töltése konnektorokkal, USB-csatlakozókkal és az „Okos sarokban” vezeték nélküli módon is lehetséges.

Adatkezelési tájékoztató

A Prémium váróba történő belépéssel összefüggésben végzett adatkezelésre vonatkozó adatkezelési tájékoztató a Társaság honlapján az Adatkezelési tájékoztatók 2.12. pontja alatt érhető el.

Üzleti váró okos sarok Üzleti váró utasok

Vendégeink számára az Utasellátó változatos étel- és italkínálatot biztosít, köztük tartalmas szendvicseket, finom süteményeket, valamint édes és sós rágcsálnivalókat is. Az ingyenesen biztosított választékon kívüli további ételek és italok is vásárolhatók, kizárólag bankkártyával vagy SZÉP-kártyával.

A Prémium váró étel- és italkínálata az oldal alján letölthető formában tekinthető meg!

Felhívjuk kedves vendégeink figyelmét, hogy a díjmentes kínálatot csak helyben történő fogyasztásra áll módunkban felszolgálni, elvitel nem lehetséges!

A Prémium váróban munkatársainktól nemcsak utazással kapcsolatos információkat kaphatnak, de belföldi- és nemzetközi menetjegyeket, illetve helyjegyeket is vásárolhatnak. Ezek fizetése is kizárólag bankkártyával lehetséges.

A Prémium váró általános házirendjére vonatkozóan, kérjük tartsa be az alábbiakat:

 • A Prémium váró teljes területén tilos a dohányzás.
 • A Prémium váróba a látássérült személyt kísérő segítő kutya kivételével élőállat nem vihető be.
 • A Prémium váróba csak összehajtott és becsomagolt kerékpár vihető be.
 • A Prémium váróban csak az ott értékesített alkoholos ital fogyasztható. A díjmentes szolgáltatás részét képző étel és ital a váróteremből nem vihető ki.
A Prémium váróban társaságunk nem tolerálja a normasértő viselkedést, amennyiben a házirendben foglaltakat megszegi, távoznia kell a helyiségből!

Szeretettel várjuk utasainkat Budapest-Keleti pályaudvaron a Prémium váróban!

Üzleti váró nagytotál Üzleti váró pult

Letölthető dokumentumokMéretDátum
PDF ikon Prémium váró - Utasellátó étel-és italkínálat91.57 KB2024.06.18.