Bakony napijegy

Bakony napijegyÁprilis 15-től vásárolható meg a Bakony napijegy, ami korlátlan utazási lehetőséget biztosít a MÁV-START Veszprém-Győr vasútvonalán és a VOLÁNBUSZ kijelölt környékbeli járatain. Ennek köszönhetően a Bakony népszerű kirándulóhelyei már egyetlen jeggyel elérhetőek.

A napijegy egyszerű feltételeket és vásárlási folyamatot biztosít az utasoknak, kihasználva az együttműködési lehetőségeket a MÁV-Volán-csoport tagjai között. A napijegynek köszönhetően a Bakony páratlan turisztikai úticéljai, népszerű kirándulóhelyei még könnyebben elérhetőek.

A Bakony napijegy április 15. és június 18. és augusztus 29. és október 31. között hétvégi és munkaszüneti napokra, június 19. és augusztus 28. között pedig minden napra váltható meg. Az érvényesség napján korlátlan utazásra jogosít a MÁV-START Győr–Veszprém vasútvonalán és a Volánbusz járatain Veszprém-Lókút-Eplény-Olaszfalu-Pénzesgyőr-Zirc-Nagyesztergár-Bakonynána-Szápár-Csetény-Veszprémvarsány-Románd-Bakonyoszlop-Dudar-Borzavár-Bakonybél-Porva-Csesznek-Bakonyszentkirály-Fenyőfő-Bakonykoppány-Bakonyszücs-Bakonyszentlászló-Bakonygyirót települések közötti utazásra.

Bakony napijegy

Teljes méretért kattintson a térképre!
 

A napijegy kétféle változatban érhető el: ára 1199 forint, a 26 éven aluliak számára pedig 799 forint.
 

A napijegyet a MÁV-START pénztáraiban, a megújult ELVIRA felületén, valamint a MÁV applikáción és a MÁV-START jegykiadó automatáin keresztül lehet megváltani.