Kerékpárszállítás

Keresse kerékpáros logónkat járműveinken!

A MÁV-START Zrt. folyamatosan bővülő szolgáltatásokkal kíván az egyre növekvő kerékpárszállítási igényeknek eleget tenni. Hosszú távú fejlesztési programunk célja, hogy minden vonaton biztosított legyen a kényelmes, kiszámítható kerékpárszállítás, hiszen ezt a népszerű szolgáltatást évente több mint háromszázezren veszik igénybe.

Hírek, kiemelt ajánlataink

Kerékpáros túrajegy

Kerékpáros túrajeggyel kedvező áron érhetők el hazánk nagy tavai. A Balatonhoz, a Tisza-tóhoz és a Fertő tóhoz ez a jegytípus bármely magyarországi állomásról megváltható.

InterCity-járatainkra a kerékpáros túrajegy mellé kerékpárhelyjegy váltása is szükséges.

A kerékpáros túrajegy ára távolságtól függetlenül egységesen 420 Ftautomatából váltva 5%, online vagy applikációból vásárolva 10% kedvezménnyel érhető el

Kerékpározást tervez Észak- és Kelet- Magyarországra?

InterCity járatainkon 8-17 kerékpár szállítható, melyekkel elérhető a Bükk és a Zemplén térsége, de Debrecen és Nyíregyháza is. Részleteket a Kerékpárszállítás Magyarország turisztikai régióiba oldalon olvashat.

InterCity-járatainkra a kerékpárjegy mellé díjmentes kerékpárhelyjegy váltása is szükséges.

Díjmentes kerékpárszállítás bérletes utasainknak!

Vásároljon havi, félhavi vagy 30 napos vasúti bérletet és szállítsa kerékpárját ingyenesen vonatainkon! Érvényes bérlettel rendelkező utasuk hétvégi napokon díjmentes kerékpárjegy megváltásával utazhat kerékpárjával a bérleten feltüntetett viszonylaton.

Kedvezményes kerékpárjegy START Klub kártyás utasainknak

A START KLUB kártyával rendelkező utasok részére 25%-os kedvezményt biztosítunk a kerékpárjegy árából. Ezen felül szombatonként továbbra is díjmentesen szállíthatják kerékpárjukat. Részletekért keresse START Klub oldalainkat.

Kedvezményes kerékpárjegy a Magyar Kerékpárosklub tagoknak

A Magyar Kerékpárosklubbal kötött megállapodás értelmében a Magyar Kerékpárosklub klubkártyával rendelkező utasaink részére 25%-os kedvezményt biztosítunk a kerékpárjegy árából.