Vonattal a budapesti Oktoberfest-re!

2014. október 1. szerda, 11.29

Utazási kedvezmény

A MÁV-START Zrt. 2014. október 09-12. között megrendezésre kerülőOktoberfest rendezvényre utazóknak 50%-os alkalmi menettérti kedvezményt biztosít bármely belföldi állomásról Budapest-Keleti, Budapest-Déli, Budapest-Nyugati, Kelenföld és Zugló állomásokra.

A rendezvény helyszíne: Budapest, Városliget

A felhasználás feltételeiOktoberfest 2014

A kedvezmény kizárólag belföldi utazásra, 2. kocsiosztályon vehető igénybe. 1. kocsiosztály igénybevétele esetén a teljesárú kocsiosztály-különbözeti díjat meg kell fizetni.

Feláras vonat igénybe vétele esetén az igénybevett vonat típusának megfelelő felár is felszámításra kerül.

A kedvezményes áru menetjegy érvénytartama megegyezik az azonos távolságra érvényes teljesárú menetjegy érvénytartamával, azzal a korlátozással, hogy az utazás legkorábban a rendezvény első napját megelőző napon, 2014. október 08–án 00:00 órától kezdhető meg és a visszautazást legkésőbb a rendezvény utolsó napját követő napon, 2014. október 13-án 24:00 óráig be kell fejezni. Ez az érvénytartam a MÁV-START Zrt. Üzletszabályzatától és a Díjszabástól eltérően vonatkozik a 100 km vagy annál kisebb távolságra, legkorábban 2014. október 08-tól kezdődő érvényességgel kiadott alkalmi menettérti jegyekre is.

Az alkalmi menettérti jegy visszautazásra csak akkor érvényes, ha az utas a rendezvényen kapott karszalagot felmutatja. Az alkalmi menettérti jegy a karszalagon feltüntetett napot követő nap 24:00 óráig érvényes.

Menetjegyek ellenőrzése

A karszalag felmutatásának elmulasztása esetén a menetjegy ellenőrzést végző munkavállaló az alkalmi menettérti jegyet teljesárú menetjegyre egészíti ki menettérti útra és felszámítja a Vasúti Menetdíjtáblázatok I. kötet C. fejezet 3./b pontjában előírt pótdíjat is.

További információ: http://oktoberfestbudapest.hu/ és a rendezvény facebook oldalán: https://www.facebook.com/oktoberfestbudapest