Hírfolyam archívum

Ha csak a cégcsoport adott cégének híreire kíváncsi, válasszon céget.
2019. április 16. kedd, 15.08

Kisvasúttal a budai hegyekbe!

Programajánló a tavaszi szünetre

A budapesti Gyermekvasút a hosszú hétvégén is várja a kirándulókat: a vonatok 30-45 percenként indulnak a végállomásokról. Jövő keddtől viszont négy napos pályakarbantartást végeznek, emiatt a kisvonatok csak Szépjuhászné és Széchenyihegy állomás között közlekednek majd.

2019. április 11. csütörtök, 17.01

Nagy sikerrel zárult a MÁV negyedik nyílt napja

Több mint hatszázan látogattak el ma a Magyar Vasúttörténeti Parkba, ahol szakmai programokkal, interaktív játékokkal várták az érdeklődő középiskolai és egyetemi diákokat a vasúttársaság kollégái.

2019. április 5. péntek, 06.46

Testkamerák is védik a mátészalkai vonalakon utazókat és dolgozókat

Budapest, 2019. április 5. – Saját biztonságuk, az utasok és vagyontárgyaik védelme érdekében március végétől testkamerát viselnek a Mátészalkát érintő vasútvonalakon szolgálatot teljesítő jegyvizsgálók. A MÁV-START technikai eszközökkel, figyelemfelhívó kampánnyal, a rendőrség és biztonsági személyzet segítségét is igénybe véve lép fel a munkatársai elleni támadásokkal szemben.

2019. április 4. csütörtök, 09.20

Együttműködik a MÁV és az Erzsébet Alapítvány

Budapest, 2019. április 4. Együttműködik a MÁV és az Erzsébet Táborokat megvalósító Erzsébet Alapítvány, melynek keretében egyrészt már 2019 nyarán 180 vasutas gyermek vakációzhat a Zánkai Erzsébet-táborban. Másrészről pedig a MÁV utazási komfortot növelő fejlesztések előrehozott megvalósítását ütemezte be a következő évekre, így 2020-tól a több 10 ezer, vonattal érkező táborozót megújult és modern vasúti váró fogadja majd, a közúti átjáró átépítése pedig minden eddiginél biztonságosabbá teszi a gyalogos közlekedést.

2019. április 3. szerda, 15.31

Együttműködési megállapodást kötött a MÁV-START és a V-Busz

Budapest, 2019. április 3. – A mai napon a MÁV-START együttműködési megállapodást kötött a V-Busz Veszprémi Közlekedési Kft.-vel, melynek célja – a kormányzati, önkormányzati és szolgáltatói célkitűzéseknek megfelelően – a Veszprémet érintő közösségi közlekedés összehangolása. 

Oldalak