Helyreállították a felsővezetéket az újszászi vonalon

2018. március 17. szombat, 18.37 / Utolsó módosítás: 2018. április 3. kedd, 11.06

Frissítés: 03.18. 9:30

Az Újszászi vonalon Tápiógyörgye és Újszász között helyreállították felsővezetéket a szakemberek.

Frissítés: 03.18. 6:35

A békéscsabai vonalon Tiszatenyő és Mezőtúr között helyreállították a felsővezetéket. Az Újszászi vonalon Tápiógyörgye és Újszász között még dolgoznak a szakemberek.


Frissítés: 03.18. 6:35

Tápiógyörgye és Újszász között megkezdték a leszakadt felsővezeték helyreállítását. Vasárnap hajnalban Mezőtúr és Nagylapos között egy gyorsvonat áramszedője letört és megsérült a felsővezeték, ezért az egyik vágányt lezárták. A Budapest–Újszász–Szolnok–Békéscsaba vonalon egyes vonatok várhatóan 20-40 perccel hosszabb menetidővel közlekedhetnek


Frissítés: 20:22

Tápiógyörgye és Újszász között egy tehervonat áramszedője megsérült és a felsővezeték leszakadt, ezért ezen a szakaszon az egyik vágányon ideiglenesen szünetel a vonatforgalom. A Budapest–Újszász–Szolnok–Békéscsaba vonalon egyes vonatok várhatóan 20-30 perccel hosszabb menetidővel közlekedhetnek az esti órákban. 


Előzmény:

Szombaton kora este 18 órakor Tiszatenyő és Mezőtúr között meghibásodott a felsővezeték. A hiba elhárítást idejére az egyik vágányt lezárták. A Budapest–Újszász–Szolnok vonalon egyes vonatok várhatóan 10-15 perces késéssel közlekedhetnek.

A kialakult helyzet miatt az utasok elnézését és türelmét kéri a vasúttársaság.

MÁVINFORM