A Pécs-Gyékényes vonalon helyreállhat a menetrend

2022. május 28. szombat, 05.31 / Utolsó módosítás: 2022. május 28. szombat, 09.40

Frissítés:

A Darány és Szigetvár között sínekre dőlt fákat a Katasztrófavédelem segítségével eltávolították, így 9:30-kor megindulhatott a vonatforgalom a két állomás között. A kialakult jelentős késések fokozatosan csökkennek a Pécs-Gyékényes vonalon, kora délutánig helyreállhat a menetrend szerinti közlekedés.

Frissítés:

Számos fa dőlt ki Nemeske és Szigetvár között, emiatt a Katasztrófavédelem segítségével zajlik a fák eltávolítása. Amint beérnek Szigetvárra, megindulhat a vonatforgalom. 
Kora délutánig továbbra is jelentős késésekre kell számítani a Pécs-Gyékényes vonalon, több vonat nem vagy csak rövidebb útvonalon közlekedik.

A Pécsről Szombathelyre tartó Pannónia InterRégió vonat (8907), Nagykanizsától 9:08-kor menetrend szerint indul, az utasoknak Zalaszentiván állomáson másik szerelvénybe kell átszállni.

Frissítés:

A Szombathelyről Pécsre tartó, Barcsról 8:27-kor továbbinduló Pannónia InterRégió vonat (8900) Barcs és Pécs között minden állomáson és megállóhelyen megáll.

Frissítés:

Nemeske közelében is fa dőlt a sínekre, ezért továbbra is szünetel a közlekedés Darány és Szigetvár között. További jelentős késésekre kell számítani a Pécs-Gyékényes vonalon. Ez érinti a Pécs-Gyékényes-Nagykanizsa-Szombathely közötti Pannónia InterRégió vonatokat is.

Több vonat nem vagy csak rövidebb útvonalon közlekedik.

A Pécsről Barcsra 7:24-kor induló személyvonat (8957) nem közlekedik.

Frissítés:

Berzence és Vízvár között megindulhatott a vonatforgalom 7:15-kor.

Frissítés:

6:50-re Darány és Szigetvár között eltávolították a fát, megindulhatott a vonatforgalom. A Pécs-Gyékényes vonalon fokozatosan csökkennek a késések.

Előzmény:

Szigetvár és Darány, valamint Berzence és Vízvár állomások között – a vihar miatt - fák dőltek a sínekre, az eltávolításukig szünetel a vonatforgalom az érintett szakaszokon. A Pécs-Gyékényes vonalon délelőttig jelentősen, 60-120, esetenként 120-180 perccel hosszabb menetidőkre kell számítani.

 

Utasaink elnézését és türelmét kérjük!