Utazási kedvezmény és Karrierjárat a Művészetek Völgye fesztiválon

2023. július 22. szombat, 06.13

2023. július 21-30. között 32. alkalommal rendezik meg a Művészetek Völgye fesztivált, amelyhez a MÁV-VOLÁN-csoport idén is csatlakozik. A rendezvénysorozat kiemelt EKF programnak számít, így ezúttal is érdemes kihasználni a MÁV-VOLÁN-csoport kínálta kedvezményes utazási lehetőséget. A vállalatcsoport humán szakemberei július 25-én és 26-án Taliándörögdön várják az érdeklődőket a Karrierjáraton.  

Július 25-26-án 11 és 18 óra között a Volánbusz Karrierjáratának standja és autóbusza Taliándörögdön, a Lőtéren vezetéstechnikai szimulátorral, kvízekkel, ajándékokkal és aktuális állásajánlatokkal várja a rendezvény résztvevőit. Július 26-án a MÁV humán szakemberei a vasúttársaság állásajánlataival, kvízekkel, pályaorientációt támogató tájékoztatóval csatlakoznak a programhoz.

A 2023 forintos menettérti Veszprém-Balaton 2023 EKF jeggyel az ország bármely pontjáról utazhatunk a MÁV-START és a GYSEV járataival, a fesztivál ideje alatt Veszprémbe. Veszprémből a Művészetek Völgye helyszíneire pedig érdemes a térségbeli helyközi buszokon, valamint a veszprémi helyi járatokon is érvényes 24 órára szóló Veszprém-Balaton EKF24 napijegyet megváltani. A két jegy kombinálása költséghatékony utazási lehetőséget biztosít a programokra látogatóknak.

Minden további információ megtalálható a www.mav.hu/veb2023ekf oldalon.

A Művészetek Völgye egy tíznapos, összművészeti fesztivál, ahol a koncertek és a balaton-felvidéki környezet mellett az érdeklődők 10 napon át részesei lehetnek egy igazi alkotó közösségnek. A Művészetek Völgye épített színpadok helyett három falu, Kapolcs, Taliándörögd és Vigánpetend utcáit, épületeit, intézményeit varázsolja koncerttéré, galériává és színházzá, megtöltve azokat közel 2000 programmal.

 

Budapest, 2023. július 22.

MÁV Zrt. Kommunikációs Igazgatóság