A KNYKK autóbuszbérleteit is elfogadják a MÁV-START kijelölt járatain

2019. július 5. péntek, 05.33

Budapest, 2019. július 5. – A MÁV-START és a Középnyugat-magyarországi Közlekedési Központ Zrt. (KNYKK) újabb együttműködésének köszönhetően, a velencei-tavi térségben élők ezentúl egyszerűbben, olcsóbban és gyorsabban juthatnak el a fővárosba vonattal és a csatlakozáshoz érkező buszjáratokkal.

A velencei-tavi térségben folytatódik a vasúti és közúti integrált szolgáltatások fejlesztése. Júliustól új menetrend és vonalhálózat szerint közlekednek a Velencei-tó környéki KNYKK autóbuszjáratok. Ennek köszönhetően a Pákozdon és Sukorón élők is utazhatnak autóbuszbérlettel a Budapest felé közlekedő, Velence és Kápolnásnyék vasútállomásokon megálló vonatokkal.

Az elfogadás feltétele: az utasnak rendelkeznie kell a KNYKK-nál váltott tanuló- vagy dolgozói havi bérlettel Pákozd vagy Sukoró települések érintett autóbusz-megállóhelyeiről Velence és Budapest között található vasúti megállóhelyre.

A vasúti és közúti szolgáltatók együttműködése a jelenlegi közúti eljutási lehetőségeknél kedvezőbb menetidővel biztosítja a főváros elérését a térségben élők számára.

További információk az érintett buszjáratokról:

http://www.knykk.hu/index.php/aktualis-hirek/682-uj-autobusz-halozat-a-velencei-to-koernyeken

MÁV Zrt. Kommunikációs Igazgatóság

 

 

Letölthető dokumentumokMéretDátum
PDF ikon knykk_mav-start_szorolap_berletelfogadas_201907.pdf1.57 MB2019.07.05.