A debreceni Campus Fesztiválra 50 százalékos alkalmi menettérti kedvezménnyel utazhatnak a vonatokon

2023. július 18. kedd, 10.45

Budapest, 2023. július 18. - A július 19-23. közötti Campus Fesztiválra utazóknak a ​MÁV-START és a GYSEV 50 százalékos alkalmi menettérti kedvezményt biztosít bármely belföldi állomásról Debrecenbe.

A kedvezmény kizárólag belföldi utazásra, 2. kocsiosztályon vehető igénybe. Aki 1. kocsiosztályon szeretne utazni, a teljesárú kocsiosztály-különbözeti díjat; illetve InterCity igénybevétele esetén a helyjegyet meg kell fizetni. Az alkalmi menettérti jegy érvénytartama megegyezik az azonos távolságra szóló teljesárú menettérti jegy érvénytartamával, azzal a korlátozással, hogy a kedvezményes árú menetjeggyel az utazás legkorábban július 18-ától kezdhető meg és a visszautazást legkésőbb a rendezvényt követő napon, július 24-én éjfélig kell befejezni.

Az alkalmi menettérti jegy visszautazásra a rendezvény helyszínén történő bélyegeztetéssel vehető igénybe. A főbejáratnál található InfóPonton lehet bélyegeztetni a jegyet minden nap 14 és hajnali 2 óra között. Ennek elmulasztása esetén az alkalmi menettérti jegyet a jegyvizsgáló teljesárú jegyre egészíti ki a pótdíj felszámolása mellett.  

A fesztiválról minden információ a www.campusfesztival.hu oldalon érhető el.

MÁV Zrt. Kommunikációs Igazgatóság