Karrier - Amiért érdemes nálunk dolgozni

Széleskörű SSC tevékenységi kör – legjobb szakemberek

A MÁV Szolgáltató Központ Zrt. számos tevékenységi körre ( Beszerzés, Logisztika, Ügykezelés, Humánszolgáltatás, Munkavédelem, Számvitel, Oktatás, IT) kiterjesztve végez SSC tevékenységet, így munkavállalóinknak változatos, széles spektrumon kínálunk nagyvállalati környezetben vállalat csoport szintű működési modell keretében munkavégzési lehetőséget. Országszerte több mint 35 000 munkatársa révén a MÁV-Csoport a legjelentősebb munkáltatók egyike Magyarországon, amely hosszú távon az emberi erőforrást tartja egyik legfontosabb értékének.

 

A munka világában a MÁV Szolgáltató Központ Zrt. élenjáró kíván lenni, ezt a törekvést a Humán üzletág eredményesen támogatja az integrált HR folyamataival és kiemelkedő HR eszköztárával. Hiszünk abban, hogy a folyamatos, kiemelkedő eredmények eléréséhez elengedhetetlen a legjobb munkatársak felkutatása és folyamatos motiválása.

 

Munka és magánélet egyensúlya - A legjobbat mindkét oldalon

A MÁV Szolgáltató Központ Zrt.-ben több rugalmas munkaidő modellt alakítottunk ki, amely támogatja a munkavállalóinkat a továbbtanulási, családi kötelezettségek megszervezésében. Segítünk, hogy ne kelljen kompromisszumot kötnie a munkavállalóinknak, és a különböző megoldási modelljeinkkel megfelelő összhangba hozzuk a munkavállalóink egyéb kötelezettségeit a munkával.

 

Rugalmas munkaidő modelljeink

·         Rugalmas munkaidő: Rugalmas munkaidő beosztás esetén a munkavállalónknak a törzsidőt kell kötött, de a munkaidő kezdése és vége a peremidő adta 13 órás sávban a munkavállaló és vezetője közös megállapodásának kérdése, akár naponként változóan. Így a munkavállaló jöhet korábban és akkor hamarabb végez, vagy kezdődhet később a napja, és akkor tovább marad bent. Ha a munkavállaló tovább dolgozik, a ledolgozott idővel egy másik napon csökkenti a munkaidejét. Ily módon személyes időpontok is beiktathatók a munkanapba.

·         Részmunkaidő: A részmunkaidőnek több formája létezik a MÁV Szolgáltató Központ Zrt.-nél akár a napi, heti és havi munkaóra csökkentés is lehetséges. Részmunkaidős munkavállalóink természetesen ugyanazokra a karrier fejlesztési lehetőségekre jogosultak, mint a teljes munkaidőben foglalkoztatott munkavállalók.

 

Juttatási rendszer – Rugalmasság és versenyképesség

Arra törekszünk, hogy az általunk nyújtott juttatások rugalmasak, versenyképesek és átfogóak legyenek, és a magyarországi piachoz igazodjanak.

Társaságunknál cafetéria rendszer, úgynevezett Választható Béren Kívüli Juttatási (VBKJ) rendszert működtetünk, amely juttatási elemek széles spektrumát tartalmazza, így valamennyi élethelyzetben lévő munkavállalónk megtalálja a számára legmegfelelőbb béren kívüli elemek kombinációját. A MÁV Szolgáltató Központ Zrt. az alábbi választható elemeket kíválja munkavállalóinak:

·         Étkezési támogatás

·         Egészségpénztár

·         Nyugdíjpénztár

·         Iskolakezdési támogatás

·         SZÉP kártya

·         Helyi közlekedési hozzá

·         Kulturális szolgáltatás belépő

·         Sportrendezvény belépő

·         Lakáscélú támogatás

 

A VBKJ rendszeren kívül a munkavállaló munkavégzésének támogatására, az országos szintű mobilitás érdekében utazási támogatást biztosítunk. Ennek keretében a munkavégzési helytől eltérő lakóhellyel rendelkező munkavállalóknak a vonattal vagy más távolsági tömegközlekedési eszközzel való utazási költségét a törvényi előírást meghaladó mértékben, 100%-ban térítjük.

Azoknak a munkavállalóknak, akiknek az állandó lakóhelye és a munkavégzési hely különösen messze van egymástól munkásszállás igénybevételét biztosítjuk, melynek költségéhez a MÁV Szolgáltató Központ Zrt. is hozzájárul.

 

Fejlődés a MÁV Szolgáltató Központtal - Közösen alakítjuk ki karriered

Vállalatunk sikere nagyban függ munkavállalóink szakmai tudásától és egyéni képességeitől. Munkavállalóinktól elvárjuk, hogy a MÁV Szolgáltató Központ fejlődése érdekében ezeket az ismereteik alkalmazzák, de cserébe biztosítjuk számukra a továbbképzési és fejlődési lehetőséget. Emellett olyan fejlesztési intézkedéseink is vannak, ahol a munkavállalóink személyes elképzelései és a cég fejlesztési szándéka találkozik.

Hiszünk abban, hogy munkatársaink folyamatos fejlesztésével a munkatársaink könnyebben megbirkóznak a jelenlegi és jövőbeni kihívásokkal. Vállalati képzési rendszerünk révén biztosítjuk a folyamatos szakmai fejlődést és elősegítjük munkavállalóink karrier törekvéseit.