A „PontyShow” rendezvényre utazók részére 50%-os alkalmi menettérti kedvezmény november 17-19. között

2023. november 15. szerda, 15.02

A MÁV-START és a GYSEV az idei, november 17-19. közötti  „PontyShow” rendezvényre utazók részére 50%-os alkalmi menettérti kedvezményt biztosít bármely belföldi állomásról Budapestre, a Keleti, a Déli és a Nyugati pályaudvarra, valamint Kőbánya-Kispest, Kelenföld, Zugló, Kőbánya alsó és Kőbánya felső állomásokra. A rendezvény helyszínéül szolgáló Hungexpo legegyszerűbben Kőbánya felső állomásról érhető el, ahová hétvégén is 5-15 percenként indulnak a vonatok a Keleti pályaudvarról.

A kedvezményes árú menetjegy érvénytartama megegyezik az azonos távolságra érvényes teljesárú menetjegy érvénytartamával, azzal a korlátozással, hogy az utazás legkorábban november 16-ától kezdhető meg, és a visszautazást legkésőbb a rendezvényt követő napon, november 20-án éjfélig be kell fejezni. Helyjegyköteles vonat igénybevétele esetén az adott vonatra érvényes helyjegy váltása kötelező.

A kedvezményes alkalmi menettérti jegy igénybevétele: személyesen a pénztárban 50%-os kedvezményes jegyet kell vásárolni Budapestre a PontyShowra.

A megvásárolt kedvezményes alkalmi menettérti jegy visszautazásra csak a menetjegy és a belépőjegy együttes felmutatásával érvényes, ezért kérjük, mindkettőt tartsa meg a rendezvényt követő visszautazás végéig. Ennek elmulasztása esetén az utas részére a jegyvizsgáló teljesárú egyúti jegyet, vagy az utast megillető egyéb kedvezményes egyúti jegyet állít ki és pótdíjat számít fel.

További információ a rendezvény kiállítóiról és programjairól valamint térkép a https://pontyshow.hu/ oldalon találhatók.

MÁV Zrt. Kommunikációs Igazgatóság