Helyreállították a biztosítóberendezést a Balaton északi partján

2018. április 16. hétfő, 10.16 / Utolsó módosítás: 2018. április 16. hétfő, 16.03

Frissítés: 15:40

Megszűntették az áramellátási hibát Csajágon, így ismét használhatóak a biztosítóberendezések Polgárdi Ipartelepek és Balatonkenese között. Várhatóan késő délutánra visszaáll a menetrendszerű közlekedés a Balaton északi partján.


Frissítés: 13:27

Polgárdi Ipartelepek és Csajág között áramellátási hiba miatt ismét lassabban közlekednek a vonatok, illetve Csajág és Balatonkenese között szintén dolgoznak a helyreállításon a szakemberek. A Balaton északi partján utazóknak egyes vonatoknál 15-35 perccel hosszabb menetidővel kell számolniuk.


Frissítés: 12:27

Polgárdi Ipartelepek és Csajág között helyreállították a biztosítóberendezést, Csajágtól Balatonkeneséig továbbra is lassabban közlekednek a vonatok. Az eljutási idők csökkentek, a Balaton északi partján utazóknak egyes vonatoknál 10-15 perccel hosszabb menetidővel kell számolniuk.


Előzmény:

Hétfőn reggeltől áramellátási probléma okoz biztosítóberendezési hibákat Polgárdi Ipartelepektől, Balatonkeneséig ezért az ilyenkor érvényes biztonsági előírások miatt lassabban közlekednek a vonatok ezen a szakaszon. A szakemberek megkezdték a hiba elhárítását. Ez idő alatt a Balaton északi partján utazóknak egyes vonatoknál 15-25 perccel hosszabb menetidővel kell számolniuk.

A kialakult helyzet miatt az utasok megértését és türelmét kéri a vasúttársaság.

MÁVINFORM