Befejeződött a helyszínelés a Budapest–Hatvan–Miskolc vonalon

2018. május 17. csütörtök, 12.50 / Utolsó módosítás: 2018. május 17. csütörtök, 16.30

Frissítés:

Befejeződött a helyszínelés Hatvan és Hort-Csány között, így újra elindulhatott a vonatforgalom mindkét vágányon. Várhatóan kora estére helyreáll a menetrendszerű közlekedés a Budapest–Hatvan–Miskolc vonalon.

Frissítés: 14:25

Hatvan és Hort-Csány között az egyik vágányon befejeződött a helyszínelés, így elindulhatott a vonatközlekedés. Budapest–Hatvan–Miskolc vonalon a távolsági járatok esetében 20-40 perccel hosszabb a menetidő.


Frissítés: 13:06

A területileg illetékes autóbusz társaság a kimaradó szakaszra nem tud pótlóbuszokat biztosítani, így a helyszínelés, illetve legalább az egyik vágány átadásáig szünetel a közlekedés Hatvan és Hort-Csány között.


Előzmény:

Csütörtök délután nem sokkal fél egy előtt Hatvan és Hort-Csány között egy Nyíregyházára tartó InterCity elgázolt egy ismeretlen személyt. A baleset egy jól működő fény- és félsorompóval felszerelt átjáróban történt. A hatósági helyszínelés idejére a két állomás között mindkettő vágányt lezárták. A Budapest–Hatvan–Miskolc vonalon a távolsági járatok esetében 60-120 perccel hosszabb menetidővel kell számolni.

A kialakult helyzet miatt szíves elnézésüket és türelmüket kéri a vasúttársaság.

MÁVINFORM