Befejeződött a helyszínelés a Budapest–Győr–Hegyeshalom vonalon

2018. március 12. hétfő, 08.44 / Utolsó módosítás: 2018. március 12. hétfő, 11.23

Frissítés:

Befejeződött a helyszínelés Komáromnál, így újra korlátozás nélkül járhatnak a vonatok mindkét vágányon Komárom és Ács között. Várhatóan kora délutánra helyreáll a menetrendszerű közlekedés a Budapest–Győr–Hegyeshalom vonalon.

Frissítés: 9:10

Almásfüzitő és Tata között ismét mindkettő vágányon elindulhatott a vonatforgalom, illetve már nem kell pótlóbuszra ászállni Almásfüzitő és Almásfüzitő felső között. Komáromnál még tart a helyszínelés. A korlátozás miatt a Budapest–Győr–Hegyeshalom vonalon utazóknak 10-25 perccel hosszabb menetidővel kell számolniuk. 


Előzmény:

Komárom és Ács között az egyik vágányt lezárták, mert a Kálmán Imre euronight vonat Komáromnál egy darus autóval ütközött. A balesetben személyi sérülés nem történt. Almásfüzitő és Tata között szintén csak egy vágányon lehet közlekedni műszaki hiba miatt. A hiba miatt Almásfüzitőn nem állhatnak meg a személyvonatok, ezért Almásfüzitő és Almásfüzitő felső között pótlóbusz közlekedik. Az Almásfüzitőn leszálló utasokat a vonatpótló busz szállítja vissza Almásfüzitő felsőről.

A korlátozások miatt a Budapest–Győr–Hegyeshalom vonalon utazóknak 20-40 perccel hosszabb menetidővel kell számolniuk. 

A kialakult helyzet miatt az utasok türelmét és megértését kéri a vasúttársaság.

MÁVINFORM