Oktatási szolgáltatás

A MÁV Szolgáltató Központ Zrt. Baross Gábor Oktatási Központ (a továbbiakban Baross Gábor Oktatási Központ) az ország egyik legnagyobb és legrégebbi hagyományokkal rendelkező oktatási intézménye, mely 1887 óta meghatározó szerepet játszik mind a felnőttképzés, mind az iskolarendszerű képzés területén.

A Baross Gábor Oktatási Központ széles képzéspalettájából partnerei felé, azok működési és képzési sajátosságainak legjobban megfelelő szolgáltatásokat kínálja, legyen szó vasútszakmai vagy nem vasútszakmai képzésekről, illetve tanfolyamokról vagy kötelező időszakos oktatásokról.

A Baross Gábor Oktatási Központ elsődleges feladata, hogy maradéktalanul megfeleljen a MÁV Csoport és a többi megrendelő vasútvállalat mindenkori igényeinek, és ezáltal megfelelően felkészített, a munkájukat magas szinten ismerő és művelő szakembereket bocsásson ki.

A Baross Gábor Oktatási Központ akkreditált vasúti képzési központ, amely a magyarországi vasúti tevékenységet folytató vállalakozások széles körének biztosít azonos feltételek mellett vasúti alapképzéseket és időszakos oktatásokat. A Baross Gábor Oktatási Központ oktatási tevékenysége széles körű szolgáltatást biztosít, amely kiterjed a képzési programok kialakítására, a képzések és oktatások megszervezésére, lebonyolítására és nyilvántartására is.

Folyamatosan fejlődő szakmai színvonallal, szolgáltatásaink rendszeres felülvizsgálatával és fejlesztésével, valamint az informatikai rendszerekre alapozott új képzési formák bevezetésével igyekszünk biztosítani megbízóink megelégedettségét.

A Baross Gábor Oktatási Központ törekvése, hogy hosszú távú kapcsolatot alakítson ki partnereivel. Az együttműködés – igény esetén – kiterjed az ügyféllel történő együttgondolkodásra, az ügyfél elképzeléseinek egy hosszabb távú koncepcióvá és stratégiává érlelésére, testre szabott kidolgozására, megvalósítására, folyamatos fejlesztésére.

A vasúti szakemberképzésben szerzett évszázados tapasztalat, a vevői igényekhez igazodó folyamatos fejlődés és a tevékenységünket jellemző állandó minőségi javulás eredményezik céljaink elérését.

 

Minőségbiztosítás

A minőségpolitikánk megvalósítása céljából, a vevői megelégedettség elérésének érdekében az iskolarendszeren kívüli felnőttképzés és az iskolarendszerű szakképzés tevékenységére kiterjedő, az MSZ EN ISO 9001:2009 számú szabvány követelményeinek megfelelő minőségirányítási rendszert működtetünk, amelynek folyamatos fejlesztését alapvető feladatunknak tekintjük.

Amennyiben részletesebb információt szeretne kapni szolgáltatásainkról, az alábbi elérhetőségekkel állunk rendelkezésére:

 

Dobás László

oktatási központ vezető

dobas.laszlo [KUKAC] bgok.hu  

 

További részletes információt képzéseinkről, elérhetőségeinkről az alábbi honlapon talál:

 

http://www.bgok.hu/index.php