Sátoraljaújhely és Szerencs között helyreáll a menetrend

2022. január 21. péntek, 17.39 / Utolsó módosítás: 2022. január 21. péntek, 23.39

Frissítés:

A Szerencsről Sátoraljaújhelyre tartó, délután meghibásodott szerelvényt elvontatták Olaszliszka-Tolcsva állomásra, így megindulhatott a vasúti forgalom. A Szerencsről Sátoraljaújhelyre 23:07-kor elindult (5258-as) személyvonat már teljes útvonalán, 40-45 perces késéssel közlekedik, nem kell átszállni pótlóbuszra.

A Miskcol-Szerencs-Sátoraljaújhely vonalszakaszon szombat hajnalban már menetrend szerint indulhat a vonatközlekedés.

Frissítés:

20 órától két pótlóbusz jár Olaszliszka-Tolcsva és Sátoraljaújhely állomások között.

A Sátoraljaújhelyről Miskolcra 18:04-kor induló (IC501-es) Zemplén InterCity-t nem várja be a Kassáról – Miskolcon át  Budapestre tartó (IC191-es) Hernád InterCity. A Zemplén IC utasai Miskolcról Hatvanba 20:32-kor induló (511-es) személyvonattal utazhatnak, amely ma hosszabb útvonalon, Budapest-Keleti pályaudvarig közlekedik. Hatvan és a Keleti között minden állomáson és megállóhelyen megáll.

A Sátoraljaújhelyről Szerencsre 19:04-kor induló (5211-es számú) személyvonat nem közlekedik.

Frissítés:

A meghibásodott szerelvény javítása és elvontatása várhatóan késő éjszakáig, hajnalig tart, addig Sátoraljaújhely és Olaszliszka-Tolcsva állomások között pótlóbusz szállítja az utasokat. 30-60 perccel hosszabb eljutási időkre kell számítani. Szombat hajnalban indulhat meg a menetrend szerinti közlekedés Sátoraljaújhely és Szerencs között. 

A Sátoraljaújhelyről - Miskolcon át - Budapestre 18:04-kor induló (IC501-es) Zemplén InterCity rövidebb útvonalon, Olaszliszka-Tolcsva állomástól közlekedik.

Előzmény:

A Szerencsről Sátoraljaújhelyre 16:10-kor elindult (5236-os számú) motorvonat meghibásodott Olaszliszka-Tolcsva – Sárospatak állomások között. Az elvontatásáig akadályozza a forgalmat. Emiatt erre a szakaszra pótlóbuszt rendelt a vasúttársaság. A Szerencs-Sátoraljaújhely vonalon hosszabb eljutási időre kell számítani.

Utasaink elnézését és türelmét kérjük!