Barcs és Középrigóc között újraindult a vonatközlekedés

2020. január 29. szerda, 05.11 / Utolsó módosítás: 2020. január 29. szerda, 16.44

Frissítés: Barcs és Középrigóc között 16:30-kor visszaadták a vonatforgalom számára a hajnali órákban balesetben megrongálódott vasúti pályaszakaszt. A kisiklott motorvonatot beemelték, a pályát helyreállították. Ennek eredményeként már nem kell pótlóbusszal utazni, Barcs és Középrigóc között újraindult a vasúti közlekedés, a Gyékényes–Pécs vonalon késő este helyreállhat a menetrend szerinti közlekedés.


Előzmény: Barcs és Középrigóc között a Barcsról Pécsre tartó hajnali személyvonat 3:50-kor a vasúti pályára dőlt fának ütközöttA motorvonat 2 tengellyel kisiklott. A vonat hat utasa nem sérült meg, őket a katasztrófavédelem munkatársai szállították le a vonatról. A műszaki mentés ideje alatt Barcs és Középrigóc között nem közlekedtek a vonatok, az utasokat pótlóbusz szállította.

Barcs és Középrigóc között a Barcsról Pécsre tartó hajnali személyvonat a vasúti pályára dőlt fának ütközött. A motorvonat 2 tengellyel kisiklott. A vonat hat utasa nem sérült meg, őket a katasztrófavédelem munkatársai szállították le a vonatról. A műszaki mentés ideje alatt Barcs és Középrigóc között nem közlekednek a vonatok. Az utasokat pótlóbusz szállítja, várhatóan a délutáni órákig.

MÁVINFORM