Vonattal a HVG Állásbörzére!

HVG állásbörzeA HVG Állásbörze, hazánk legjelentősebb karrier vására 2019 őszén 25. alkalommal kerül megrendezésre, 2019. október 2-3. között. A börzére diákokat, pályakezdőket, tapasztalt szakembereket és vezető pozíciót keresőket egyaránt várnak. A karrier rendezvény kiállítói elsősorban informatikai, mérnöki, gazdasági, SSC pozíciókat kínálnak, de a tanulni vágyók számos képzés és továbbképzés között is válogathatnak.

Az érdeklődők karrierépítést segítő programokon, workshopokon és személyes tanácsadásokon is részt vehetnek. A belépés díjtalan, de regisztrációhoz kötött.

A rendezvényen a MÁV-csoport standján több állásajánlat közül válogathatnak az érdeklődők. A pozíciókra a helyszínen és a www.mavcsoport.hu/karrier oldalon is lehet jelentkezni.

Az ország különböző pontjain kínálunk állásokat számos szakterületen. Munkatársainkra hosszú távon számítunk, szakmai fejlődésüket széleskörű képzési lehetőségekkel támogatjuk. Kollégáinknak béren kívüli juttatásokat, utazási kedvezményt, önkéntes nyugdíjpénztári hozzájárulást, egészségmegőrző programot ajánlunk, teljes munkaidőt és határozatlan idejű munkaszerződést biztosítunk.

Jegyvásárlási lehetőség

A MÁV-START Zrt. idén is biztosít belföldi vasúti jegy- és bérlet vásárlási lehetőséget az állásbörzén mobilpénztárában, mely a Papp László Budapest Sportaréna látogatói bejáratánál kerül elhelyezésre.

Utazási kedvezmény

A MÁV-START Zrt. és a Gysev Zrt. a 2019. október 2-3. között megrendezésre kerülő HVG Állásbörzére utazóknak 50%-os alkalmi menettérti kedvezményt biztosít szolgáltatási területén, bármely belföldi állomásról Budapest-Keleti, Budapest-Nyugati és Budapest-Déli pályaudvarokra vagy Kelenföld, Zugló állomásokra.

A rendezvény helyszíne: Papp László Budapest Sportaréna.

A felhasználás feltételei

A kedvezmény kizárólag belföldi utazásra, 2. kocsiosztályon vehető igénybe. 1. kocsiosztály igénybevétele esetén a teljesárú kocsiosztály-különbözeti díjat meg kell fizetni.

A kedvezményes árú menetjeggyel az utazás legkorábban a rendezvény első napját megelőző napon, 2019. október 1-jén 00:00 órától kezdhető meg és a visszautazást legkésőbb a rendezvény utolsó napját követő napon, 2019. október 4-én 24:00 óráig be kell fejezni. A kedvezmény más kedvezménnyel nem összevonható.

Az alkalmi menettérti jegy visszautazásra a rendezvény helyszínén történő bélyegzés után érvényes.

Bélyegzés a Papp László Budapest Sportaréna látogatói bejáratánál elhelyezett mobilpénztárnál lesz, a rendezvény idején október 2-án 10:00 – 19:00 óra, október 3-án 10:00 - 17:00 között.

A rendezvény elérhetősége: http://hvgallasborze.hu