Vonattal a HVG Állásbörzére!

HVG állásbörzeA HVG Állásbörze, hazánk legjelentősebb karrier vására 2020 tavaszán 26. alkalommal kerül megrendezésre. A börzére diákokat, pályakezdőket, tapasztalt szakembereket és vezető pozíciót keresőket egyaránt várnak. A karrier rendezvény kiállítói elsősorban informatikai, mérnöki, gazdasági, SSC pozíciókat kínálnak, de a tanulni vágyók számos képzés és továbbképzés között is válogathatnak.

Az érdeklődők karrierépítést segítő programokon, workshopokon és személyes tanácsadásokon is részt vehetnek. A belépés díjtalan, de regisztrációhoz kötött.

A rendezvényen a MÁV Zrt. és leányvállalatainak standján több állásajánlat közül válogathatnak az érdeklődők. A pozíciókra a helyszínen és Karrier oldalunkon is lehet jelentkezni.

Az ország különböző pontjain kínálunk állásokat számos szakterületen. Munkatársainkra hosszú távon számítunk, szakmai fejlődésüket széleskörű képzési lehetőségekkel támogatjuk. Kollégáinknak béren kívüli juttatást, utazási kedvezményt, önkéntes nyugdíjpénztári hozzájárulást, egyes munkaköreinkben home office lehetőséget, valamint egészségmegőrző programot ajánlunk, teljes munkaidőt és határozatlan idejű munkaszerződést biztosítunk.

A 2020. évi tavaszi HVG Állásbörze alkalmából szervezett nyereményjáték nyertese számára a MÁV-Start Zrt. idén is felajánl egy utazási utalványt, mely tulajdonosát 2 fő részére szóló ausztriai vasúti utazást tartalmazó 1. osztályú retúr menetjegy igénybevételére jogosítja.

Jegyvásárlási lehetőség

A MÁV-START Zrt. idén is biztosít belföldi vasúti jegy- és bérlet vásárlási lehetőséget az állásbörzén mobilpénztárában, mely a Papp László Budapest Sportaréna D46-os standján kerül elhelyezésre.

Utazási kedvezmény

A MÁV-START Zrt. és a Gysev Zrt. a 2020. március 11-12. között megrendezésre kerülő HVG Állásbörzére utazóknak 50%-os alkalmi menettérti kedvezményt biztosít szolgáltatási területén, bármely belföldi állomásról Budapest-Keleti, Budapest-Nyugati és Budapest-Déli pályaudvarokra vagy Kelenföld, Zugló állomásokra.

A rendezvény helyszíne: Papp László Budapest Sportaréna.

A felhasználás feltételei

A kedvezmény kizárólag belföldi utazásra, 2. kocsiosztályon vehető igénybe. 1. kocsiosztály igénybevétele esetén a teljesárú kocsiosztály-különbözeti díjat meg kell fizetni.

A kedvezményes árú menetjeggyel az utazás legkorábban a rendezvény első napját megelőző napon, 2020. március 10-én 00:00 órától kezdhető meg és a visszautazást legkésőbb a rendezvény utolsó napját követő napon, 2020. március 13-án 24:00 óráig be kell fejezni. A kedvezmény más kedvezménnyel nem összevonható.

Az alkalmi menettérti jegy visszautazásra a rendezvény helyszínén történő bélyegzés után érvényes.

Bélyegzés a Papp László Budapest Sportaréna D46-os standján elhelyezett mobilpénztárnál lesz, a rendezvény idején március 11-én 10:00 – 19:00 óra, március 12-én 10:00 - 17:00 között.

A rendezvény elérhetősége: http://hvgallasborze.hu