Utazzon vonattal a 8. PontyShow-ra!

PontyShow 2016

Kihagyhatatlan kedvezmények, lebilincselő bemutatók, neves pontyhorgászok szerte a világból – érdekes programokkal és rengeteg újdonsággal jön november második hétvégéjén a nyolcadik PontyShow!

A helyszín ezúttal is – immáron negyedik esztendeje – a Hungexpo 6700 négyzetméteres B pavilonja lesz, ahol soha ennyi cég és ennyi attrakció nem várta még a látogatókat.

Előadások a színpadon és a standokon, kapitális pontyok a nagy tóban, a hazai pontyváltozatok bemutatása akváriumokban, célba dobó verseny, horgászszimulátor, ajándék minden belépőjegy mellé, tombola naponta kétszer, felhőtlen szórakozás, fantasztikus programok, horgászok és persze halak…

2016. november 11 – 13. között megrendezésre kerülő Pontyshow rendezvényre utazóknak idén első ízben biztosít a MÁV-START Zrt. 50%-os alkalmi menettérti kedvezményt bármely belföldi állomásról Budapest-Keleti, Budapest-Nyugati és Budapest-Déli, Kőbánya felső és Zugló állomásokra.

A felhasználás feltételei

A kedvezmény kizárólag belföldi utazásra, 2. kocsiosztályon vehető igénybe. 1. kocsiosztály igénybevétele esetén a teljesárú kocsiosztály-különbözeti díjat meg kell fizetni.

A kedvezményes árú menetjegy érvénytartama megegyezik az azonos távolságra érvényes teljesárú menetjegy érvénytartamával, azzal a korlátozással, hogy az utazás legkorábban a rendezvény első napját megelőző napon, 2016. november 10–én 00:00 órától kezdhető meg és a visszautazást legkésőbb a rendezvényt követő napon, 2016. november 14-én 24:00 óráig be kell fejezni.

Az alkalmi menettérti jegy visszautazásra a rendezvény helyszínén történő bélyegzés után érvényes.

A menetjegyek bélyegzése a HUNGEXPO (BNV) B pavilonjában az alábbi időpontokban történik:

2016. november 11-12.: 9:00 – 18:00 óra között

2016. november 13-án:  9:00 – 17:00 óra között

Menetjegyek ellenőrzése

A bélyegzés elmulasztása esetén az alkalmi menettérti jegyet a menetjegy ellenőrzést végző munkavállaló teljesárú menetjegyre egészíti ki menettérti útra és felszámítja a Vasúti Menetdíjtáblázatok I. kötet C. fejezet 3./b pontjában előírt pótdíjat is.