Utazzon kedvezményesen a CONSTRUMA 41. Nemzetközi építőipari szakkiállításra!

hungexpo_2023_1_210x60mm_fejlec.jpg

2023. március 29 - április 2. között érdemes kilátogatni a HUNGEXPO Budapest Kongresszusi és Kiállítási Központba, az idei CONSTRUMA 41. Nemzetközi építőipari szakkiállításra.

Utazási kedvezmény

A MÁV-START Zrt. és a GYSEV Zrt. 2023. március 29 - április 2. között megrendezésre kerülő CONSTRUMA kiállításra utazók részére 50%-os alkalmi menettérti kedvezményt biztosít a teljesárú menetjegyek árából Budapest-Keleti, Budapest-Nyugati, Budapest-Déli, Zugló, Kőbánya-Kispest, Kőbánya alsó, Kőbánya felső és Kelenföld állomásokra. Amennyiben élni szeretne a kedvezménnyel kérjük, hogy ne vásároljon teljesárú jegyet, hanem kérjen 50%-os alkalmi menettérti menetjegyet Budapestre, amit a program helyszínén a mobilpénztárban lepecsételtet, így a vissza útra már nem kell újabb jegyet váltania. A kedvezményes menetjegyet kizárólag személypénztárpénztárban, vagy ha nem üzemel pénztár az állomáson, a jegyvizsgálónál pótdíj nélkül lehet megvásárolni. Hazautazni a lepecsételt jegy felmutatásával lehet.

Alkalmi menettérti menetjegy jegykiadó automatából, illetve elektronikus úton (e-ticket, otthon nyomtatott jegy, MÁV alkalmazás) nem vásárolható meg!

A felhasználás feltételei

A kedvezmény kizárólag belföldi utazásra 2. kocsiosztályon vehető igénybe. 1. kocsiosztály igénybevétele esetén a teljesárú kocsiosztály-különbözeti díjat meg kell fizetni. A kedvezményes árú menetjegy érvénytartama megegyezik az azonos távolságra érvényes teljesárú menetjegy érvénytartamával, azzal a korlátozással, hogy az utazás legkorábban 2023. március  28-án 0:00 órától kezdhető meg és a visszautazást legkésőbb 2023. április 3-án 23:59 óráig be kell fejezni. Feláras vonat igénybevétele esetén az adott vonatra érvényes felárat meg kell váltani. Az alkalmi menettérti jegy érvényesítése a rendezvény nyitva tartási idejében a III. fogadó előtti passzázson lévő Mobilpénztárnál lehetséges. A menetjegy visszautazásra érvényesítés nélkül nem érvényes.

Menetjegyek ellenőrzése

A bélyegzés elmulasztása esetén az alkalmi menettérti jegyet az ellenőrzést végző munkavállaló teljesárú menetjegyre egészíti ki menettérti útra és felszámítja a MÁV- START Zrt. Vasúti Menetdíjtáblázatok I. kötet C. fejezetében előírt pótdíjat is.

hungexpo_2023_2.jpg