Utazd végig a szünidőt!

2018. június 26. kedd, 10.54
Korlátlan vonatozást biztosítanak a Vakáció-bérletek

Budapest, 2018. június 26.Idén is népszerűek a MÁV-START Vakáció-bérletei. Figyelem! A szeptember végéig érvényes, 90 napos bérlet július elsejéig még megvásárolható!

A korábbi évek kedvező tapasztalataiból kiindulva a vasúttársaság idén nyáron is meghirdette korlátlan utazást biztosító Vakáció-bérleteit.

Kinek jó?

A Vakáció-bérlet elsősorban a fiataloknak szól: a fesztiváljáróknak; a rendszeresen túrázóknak, kirándulóknak; a nyári munkát vállaló, ingázó diákmunkásoknak; a Balaton-látogatóknak; a köz- vagy felsőoktatásban részt vevő, érvényes magyar vagy nemzetközi, nappali vagy esti tagozatos diákigazolvánnyal rendelkező tanulóknak, hallgatóknak.

Miért jó?

Mert kedvező az ára és korlátlan utazást biztosít másodosztályon, nemcsak a MÁV-START, de a GYSEV összes belföldi járatán is. A Vakáció-bérlet további nagy előnye, hogy nem kell mellé gyorsvonati pótjegyet váltani – viszont a feláras vonatok esetén (pl. InterCity) a pót- és helyjegyek megváltása alól nem ad mentességet. Az érvényesség kezdetét az utas saját maga választhatja meg.

Meddig jó?

A 15 és 30 napos bérlet szeptember 14-én, 24 óráig, a 60 és 90 napos szeptember 30-ig használható fel.

Hol lehet megvásárolni?

A bérlet vasúti személypénztárakban, jegyértékesítő automatáknál és interneten (automatás átvétellel) is megváltható a táblázatban szereplő áron:

Bérlet neve

Ára

Megvásárolható

Vakáció 15

  9 900 Ft

augusztus 31-ig

Vakáció 30

15 900 Ft

augusztus 15-ig

Vakáció 60

24 900 Ft

augusztus 1-jéig

Vakáció 90

34 900 Ft

július 1-jéig

További részletek az alábbi oldalon találhatók:

https://www.mavcsoport.hu/mav-start/belfoldi-utazas/diak-vagy-utazz-vakacio-berlettel

 

MÁV Magyar Államvasutak Zrt.

KOMMUNIKÁCIÓS IGAZGATÓSÁG

Telefon: (06-1) 511-3186  l  E-mail: sajto [KUKAC] mav.hu l www.mavcsoport.hu