Új balatoni napijegyek – Balaton 24 és Balaton 72

Vegye meg a Balaton 24 és Balaton 72 napijegyeket a MÁV appon!

Google play Android operációs rendszert használó utasaink a linkre kattintva tölthetik le az alkalmazást.
AppStore iOS operációs rendszert használó utasaink a linkre kattintva tölthetik le az alkalmazást. 

Balaton 24Az új balatoni napijegyekkel a part menti települések turisztikai látnivalói és szórakozóhelyei könnyen és kényelmesen elérhetőek.

A napijegyekkel nem csak a Balaton körül, hanem Tapolca és Sümeg között, a Balatonfenyvesi kisvasút vonalán valamint a Volánbusz Zrt. által közlekedtetett autóbuszokon Balatonfüred – Tihany szakaszon is korlátlanul utazhat, 2. kocsiosztályon az érvényesség kezdetétől számított 24 illetve 72 óráig. 1. osztályon, élőállat (kutya) és kerékpárszállítás során az általános szabályok szerint kell megváltani a további kiegészítő jegyeket. A termékekhez a vonatra előírt felárat meg kell váltani. A felhasználási területen azonban szinte valamennyi vonaton van felármentesen igénybe vehető kocsi, ahol a szabadon maradt ülőhelyek foglalhatók el. A viszonylati felármentesség nem vonatkozik a kerékpárhelyjegyre. Balaton 72A napijegyek hosszabb út részbeni fedezésére nem használhatók fel. Tehát ha az utas pl. Siófokról Budapest-Kelenföldre utazik és van még érvényes napijegy jellegű terméke, nem Szabadbattyántól (mint a Balaton 24/72 termékek Budapesthez legközelebb eső végpontja), hanem Siófoktól kell viszonylatra szóló menetjeggyel rendelkeznie. A Volánbusz Zrt. helyközi járatain a jegyek a két település bármely megállóhelyéről és megállóhelyére érvényesek.

A napijegyek állomási pénztárakban és a MÁV applikációban érhetők el. A MÁV applikációból történő vásárlás esetén 10 százalékos kedvezmény is jár.

A Balaton 24 és Balaton 72 napijegyek 26 éven aluliak számára kedvezményesen vásárolhatók meg a hét minden napján.

A Balaton 24 és 72 napijegyek 2020. szeptember 30-ig vásárolhatók meg.

Napijegy

Teljesárú

Kedvezményes

(26 éven aluliaknak)

Balaton 24

990 Ft

660 Ft

Balaton 72

2490 Ft

1650 Ft

Balaton 24 és Balaton 72 napijegy érvényességi területe

Technikai információk

A 26 éven aluli utasunk a 26. születésnapján még jogosult a kedvezményes árú díjtermékkel utazni.

MÁV applikációból történő vásárláskor a 26 éven aluli utasok (utastípusok: Fiatal (14 – 18); Fiatal (18-26)) esetén a kedvezményes árú Balaton 24 és Balaton 72 napijegyeket kedvezmény beállítása nélkül lehet (az utas megadásánál a kedvezménynél egy kedvezménytípust sem kiválasztva) megváltani. A 6 és 14 év közötti gyermekek (utastípus: Gyermek (6 – 10]; Gyermek (10 – 14] ) esetén az esetlegesen beállított kedvezményektől függetlenül (tehát ha van beállítva kedvezmény, ha nincs) megtalálható az ajánlat a megfelelő állomásokra történő ajánlatkérés esetén.

Ha a Balatonfenyvesi kisvasút vonalán utazna és az applikációban váltaná meg Balaton 24 vagy 72 napijegyét, kérjük figyeljen rá, hogy kizárólag a kisvasút két tetszőleges állomását adja meg a beutazni kívánt viszonylatnak, ellenkező esetben – tehát ha a kisvasút állomása a beutazni kívánt viszonylat egyik, míg egy nem kisvasúti állomás a viszonylat másik állomása – a kiválasztott termékek mennyiségének kétszerese kerül a kosárba.

Utazási tipp: Remek kirándulási lehetőséggel várja utasainkat a Balatonfenyvesi Kisvasút!