TELEVONAT Nyíregyházáról Budapestre

Televonat

Nyíregyházáról vagy Debrecenből utaznál Budapestre? Próbáld ki a TELEVONAT-ot, és fizess kevesebbet!

A TELEVONAT gyors, olcsó és kényelmes eljutási lehetőséget kínál Nyíregyházáról és Debrecenből, a vasárnapi csúcsforgalomban.

  • A vonat Budapest előtt csak Nyíregyházán és Debrecenben áll meg, így a többi vonatnál és akár az autózásnál is gyorsabban érhetsz a fővárosba. (A Debrecen – Kőbánya-Kispest táv 2 óra 10 perc a vonattal).
  • A TELEVONAT csak televonat-jeggyel vehető igénybe, mely egy kedvezményes jegytípus. A jegy a hagyományos 50%-os jegynél is olcsóbb, így a diákoknak, fiataloknak, és a teljesárú felnőtt utasoknak is megéri ezt a vonatot választani!
  • A TELEVONAT modern Flirt motorvonattal közlekedik, mely légkondicionálással, Wifi-vel, és konnektorokkal felszerelt jármű, így az utazás kényelmesen telik.
Menetrend

A TELEVONAT vasárnaponként közlekedik. Hosszú hétvégéken, és ünnepekkor, illetve vágányzári munkálatokkor a vonat közlekedése változhat, így mindig ellenőrizd a menetrendet utazás előtt az Elvira keresőben vagy a MÁV applikációban!

A TELEVONAT menetrendje:
Nyíregyháza (indul) 16:51
Debrecen 17:25
Kőbánya-Kispest 19:35
Zugló 19:43
Budapest-Nyugati (érkezik) 19:52

A budapesti elővárosi vonalon végzett vágányzári munkálatok miatt 2019.09.15-én és 2019.10.20-án a vonat Szolnok állomástól kerülő útirányon át közlekedik, nem érinti Kőbánya-Kispest állomást és Zugló megállóhelyet. A vonat ezen a két napon 20:31-kor érkezik Budapest-Nyugatiba.

Jegyárak

A TELEVONAT-ra a jegyeket automatából és interneten is meg lehet váltani – előbbi esetén 5%, utóbbi esetén 10% kedvezménnyel a pénztári árhoz képest. A TELEVONAT-on az alábbi árak érvényesek:

Viszonylat Pénztári ár Jegykiadó automatából Online/MÁV applikációból
Nyíregyháza – Budapest 2.490 Ft 2.366 Ft 2.241 Ft
Debrecen – Budapest 2.210 Ft 2.100 Ft 1.989 Ft

A vonaton garantáltan lesz ülőhelyed, és ehhez helyjegyet sem kell váltanod! A helyválasztás érkezési sorrendben történik. (Felhívjuk a figyelmeteket arra, hogy a TELEVONAT több egységből fog állni, melyek nem átjárhatóak. A TELEVONAT-ra megváltott jegyen szerepel, hogy melyik egységbe történő utazásra jogosít. Kérjük, abba a kocsiba szálljatok, ahova a jegyetek érvényes.)

Egyéb információk

A TELEVONAT-on (a segítő és a rendőrségi kutya kivételével) kutya és kerékpár nem szállítható.

A TELEVONAT-ra más kedvezmény (pl. diákkedvezmény, csoportos utazási kedvezmény, 26 év alatti fiatalok kedvezménye stb.), utazásra jogosító okmány (pl.: vasutas IC kártya, viszonylati IC kártya, START Klub kártyacsalád tagjai stb.) nem érvényes.

A TELEVONAT-jegy hosszabb út részbeni fedezésére, illetve más vonaton történő utazásra nem vehető igénybe. Amennyiben utazásod során másik vonattal is utazol, úgy az arra eső szakaszra a téged megillető kedvezmény szerinti önálló menetjegyet kell váltanod. A jegy cseréje nem lehetséges, visszaváltani a vonat felszállási állomásról való menetrend szerinti indulási ideje előtt legkésőbb 1 órával lehet.

Budapest