TELEVONAT Nyíregyházáról Budapestre

Televonat

Nyíregyházáról vagy Debrecenből utaznál Budapestre? Próbáld ki a TELEVONAT-ot, és fizess kevesebbet!

Szeptember 30-ától vasárnap délutánonként mentesítő vonatot közlekedtetünk Nyíregyházáról, Debrecen közbenső megállással Budapest-Nyugati pályaudvarra. Garantáltan lesz ülőhelyed, és ehhez helyjegyet sem kell váltanod! A helyválasztás érkezési sorrendben történik. (Felhívjuk a figyelmeteket arra, hogy a TELEVONAT két egységből fog állni, melyek nem átjárhatóak. A TELEVONAT-ra megváltott jegyen szerepel, hogy melyik egységbe történő utazásra jogosít. Kérjük, abba a kocsiba szálljatok, ahova a jegyetek érvényes.) A légkondicionált FLIRT vonaton van wifi is, hogy még kellemesebben teljen az utazás. A TELEVONAT-ra jegyet az alábbi árakon lehet váltani:

Viszonylat

Pénztári ár

Jegykiadó automatából

Online/Vonatinfóból

Nyíregyháza – Budapest

2.490 Ft

2.366 Ft

2.241 Ft

Debrecen – Budapest

2.210 Ft

2.100 Ft

1.989 Ft

A TELEVONAT menetrendje:
Nyíregyháza (indul) 16:54
Debrecen 17:28
Kőbánya-Kispest 19:36
Zugló 19:44
Budapest-Nyugati (érkezik) 19:52

A TELEVONAT-on (a segítő és a rendőrségi kutya kivételével) kutya és kerékpár nem szállítható.

A TELEVONAT-ra más kedvezmény (pl. diákkedvezmény, csoportos utazási kedvezmény, 26 év alatti fiatalok kedvezménye stb.), utazásra jogosító okmány (pl.: vasutas IC kártya, viszonylati IC kártya, START Klub kártyacsalád tagjai stb.) nem érvényes.

A TELEVONAT-jegy hosszabb út részbeni fedezésére, illetve más vonaton történő utazásra nem vehető igénybe. Amennyiben utazásod során másik vonattal is utazol, úgy az arra eső szakaszra a téged megillető kedvezmény szerinti önálló menetjegyet kell váltanod. A jegy cseréje nem lehetséges, visszaváltani a vonat felszállási állomásról való menetrend szerinti indulási ideje előtt legkésőbb 1 órával lehet.

Budapest