Múzeumok éjszakája 2019

Múzeumok Éjszakája 2017

A MÁV-START Zrt. és a GYSEV Zrt. 50%-os alkalmi menettérti kedvezményt biztosít az ország bármely belföldi állomásáról bármely budapesti állomásra, továbbá bármely belföldi állomásról Szolnok, Jászkisér, Vámosgyörk, Miskolc-Tiszai, Püspökladány, Debrecen, Szeged, Szentes, Pécs, Nagykanizsa, Győr, Nagycenk és Sopron állomásokra, valamint Szombathelyre mint kiemelt helyszínre azoknak, akik vonattal utaznak a Múzeumok Éjszakája 2019. június 22-én estétől másnap hajnalig tartó rendezvényeire. A kedvezményes menetjeggyel az utazás legkorábban a rendezvény napját megelőző napon, június 21-én, pénteken, 0.00-tól kezdhető meg. A visszautazást legkésőbb a rendezvény zárását követő napon, június 24-én, hétfőn, 24.00-ig kell befejezni.

A Budapestre látogatók esetében a kedvezmény a látogatást igazoló karszalag és az 50%-os alkalmi menettérti jegy visszautazáskor történő felmutatása mellett érvényes. A vidéki városokba utazók esetében az 50%-os alkalmi menettérti jegyet az érvényesítéshez a rendezvény helyszínén – a programban részt vevő múzeumok valamelyikében – le kell bélyegeztetni.

A kedvezmény kizárólag belföldi utazásra, 2. kocsiosztályon vehető igénybe. 1. kocsiosztály igénybevétele esetén a teljes árú kocsiosztály-különbözeti díjat meg kell fizetni. Feláras vonat igénybevétele esetén az igénybe venni kívánt vonatra érvényes felárat meg kell fizetni.

A START Klub kártyával rendelkezők a Múzeumok Éjszakája programjain ingyenesen vehetnek részt kártyájuk felmutatásával.

A MÁV-csoport 2019-ban is számos programmal készül a június 22-én megrendezendő Múzeumok Éjszakájára, melyeket melyekről bővebb leírást olvashat a MÁV-csoport a Múzeumok Éjszakáján oldalunkon.

Figyelem! Az előzetes regisztrációhoz kötött programok esetében a START Klub kártyával belépni szándékozóknak is jelezniük kell részvételi szándékukat az adott intézménynél. Néhány, kizárólag erre az alkalomra meghirdetett programra csak díjfizetés ellenében lehet belépni. Kérjük, hogy a kedvezmények igénybevételének lehetőségeiről minden esetben előzetesen tájékozódjanak a választott intézményeknél!