Miskolc Pass-szol Önhöz is! 33% kedvezménnyel utazhat Miskolcra!

Miskolc az utóbbi években hazánk egyik legkedveltebb turisztikai célpontjává vált, hiszen minden városrész kínál valami egyedit.

Fürödhet a 2016-os év fürdőjévé választott Miskolctapolca Barlangfürdőben, megcsodálhatja letűnt korok építészetét a belvárosban, belekóstolhat a középkor hangulatába Diósgyőr várában, romantikázhat Lillafüreden a függőkertben, az ország legmagasabb vízesésénél, és túrázhat a bükki erdőkben. Megkóstolhatja a helyi ízeket, megismerheti a város legendáit és fesztiválozhat – minden évszakban.

Hogy maximális kényelemben fedezhesse fel a várost, kihagyhatatlan a Miskolc Pass turisztikai kártya, amivel kényelmesen, külön jegy megvásárlása nélkül, ingyenesen élvezheti 15 látnivaló szolgáltatását, korlátlanul igénybe veheti a helyi közösségi közlekedést, valamint több mint 80 kedvezményt.

A 24, 48, 72 és 120 órás változatban kapható Miskolc Pass turisztikai kártyával nemcsak az egyéni turisták, hanem a családok is takarékoskodhatnak, hiszen már Miskolc Pass Gyerekkártyák is kaphatóak, bevezető áron!

Az online megvásárolt kártyákat – PDF formátumban – azonnal megkapja, nincs szükség helyszíni átvételre!

33%-os alkalmi menettérti kedvezménnyel utazhat a MÁV-START bármely belföldi állomásáról Miskolc-Tiszai állomásra és vissza. Odautazáskor még nem feltétlenül, de a visszaút megkezdésekor már rendelkeznie kell saját, bármely érvényességi időtartamú (24-48-72-120 órás) Miskolc Pass kártyájával, több személy együtt utazása esetén személyenként külön-külön. Visszaúton a kedvezményre való jogosultságot a kártya felmutatásával kell igazolni, ezért kérjük, hogy a pótdíjazás elkerülése érdekében a plasztik vagy virtuális kártyát (utóbbinak kinyomtatott vagy képernyőn bemutatható változatát) őrizze meg az utazás befejezéséig! A kedvezmény igénybevételéhez a kártya érvényességének – annak kezdő és/vagy záró időpontjának − a 33%-os alkalmi menettérti jegy érvénytartamának 1. napján 0:00 óra és 7. (utolsó) napján 24:00 óra közé kell esnie.

Példa:

  • a 2019.05.18-tól érvényes 33%-os alkalmi menettérti jeggyel Budapest-Keletiből elutazás Miskolc-Tiszai pályaudvarra 2019.05.18-án este,

  • odaút közben okostelefon segítségével interneten egy 120 órás (5 napos) Miskolc Pass kártya megvásárlása, szabadon választható érvényességi ideje 2019.05.19-én 10:00 órától kezdődik és értelemszerűen 2019.05.24-én 10:00 óráig tart,

  • a miskolci tartózkodás során, – a lehető legtöbb élmény gyűjtése közben, − kedvezmények igénybevétele a kártyával a helyi turisztikai szolgáltatóktól,

  • az alkalmi menettérti jeggyel annak érvénytartamán belül − 2019.05.24-én 24:00 óráig − hazautazás Miskolcról Budapestre.

Bővebb információ a kártyákról: www.miskolcpass.com

Miskolc Pass 48Miskolc Pass 24Miskolc Pass