Kiemelt ajánlatok kerékpárosoknak

Keresse kerékpáros logónkat járműveinken!

A MÁV-START Zrt. folyamatosan bővülő szolgáltatásokkal kíván az egyre növekvő kerékpárszállítási igényeknek eleget tenni. Hosszú távú fejlesztési programunk célja, hogy minden vonaton biztosított legyen a kényelmes, kiszámítható kerékpárszállítás, hiszen immár évente mintegy hétszázezer alkalommal viszik magukkal a vonaton biciklijüket is utasaink.

Hírek, kiemelt ajánlataink

Kombinált utazás - minden évszakban lehetséges

Ha túrára már nem is vállalkoznánk a szezonon kívül, az állomások megközelítésének egyik legegyszerűbb és leggyorsabb módja a kerékpár. Elővárosi vasútvonalaink többségén korszerű, fedett, kamerával megfigyelt kerékpártárolók állnak utasaink rendelkezésére, hogy járműveiket biztonságban tudva vonattal folytathassák útjukat.

Kerékpárszállítás távolsági (InterCity) járatainkon

Budapest és legtöbb vidéki nagyvárosunk között már a leggyorsabb InterCity vonatainkon is egész évben biztosítjuk a kerékpárszállítási lehetőséget, részben hazai gyártású IC+ kocsikban.

A fővárostól karnyújtásnyira: Dunakanyar és Velencei-tó

A Dunakanyar kényelmesen elérhető a Nyugati pályaudvarról óránként induló Z70-es zónázó vonatokkal, melyek nagyrészt emeletes KISS-motorvonatokkal közlekednek. A vonatokon 12 kerékpár szállítható.

A Velencei-tóhoz Budapest-Déli és Budapest-Kelenföld mellett Kőbánya-Kispestről is kényelmesen és gyorsan, alacsonypadlós klimatizált motorvonatokkal utazhatunk. 

Kerékpárral a Balaton körül

Utasaink figyelmébe ajánljuk a speciális Balatoni kerékpárjegyet, amellyel a MÁV és a GYSEV bármely állomásáról elérhető valamennyi tó körüli állomás.

A kerékpáros túrajegy ára távolságtól függetlenül egységesen 400 Ftautomatából váltva 5%, online vagy applikációból vásárolva 10% kedvezménnyel érhető el. InterCity-járatainkra a kerékpáros túrajegy mellé díjmentes kerékpárhelyjegy váltása is szükséges. 

Kerékpárral a Tisza-tóhoz és a Fertő tóhoz

Kerékpáros túrajeggyel kedvező áron érhetők el hazánk nagy tavai az év minden napján. A Tisza-tóhoz és a Fertő tóhoz ez a jegytípus bármely magyarországi állomásról megváltható.

Amennyiben az utazás részben InterCity-járattal történik, a kerékpáros túrajegy mellé kerékpárhelyjegy váltása is szükséges, mely jellemzően díjmentes.

A kerékpáros túrajegy ára távolságtól függetlenül egységesen 420 Ftautomatából váltva 5%, online vagy applikációból vásárolva 10% kedvezménnyel érhető el

Díjmentes kerékpárszállítás bérletes utasainknak!

Vásároljon havi, félhavi vagy 30 napos vasúti bérletet és szállítsa kerékpárját ingyenesen vonatainkon! Érvényes bérlettel rendelkező utasuk hétvégi napokon díjmentes kerékpárjegy megváltásával utazhat kerékpárjával a bérleten feltüntetett viszonylaton.

Kedvezményes kerékpárjegy START Klub kártyás utasainknak

A START KLUB kártyával rendelkező utasok részére 25%-os kedvezményt biztosítunk a kerékpárjegy árából. Ezen felül szombatonként továbbra is díjmentesen szállíthatják kerékpárjukat országszerte. Részletekért keresse START Klub oldalainkat.

Kedvezményes kerékpárjegy a Magyar Kerékpárosklub tagoknak

A Magyar Kerékpárosklubbal kötött megállapodás értelmében a Magyar Kerékpárosklub klubkártyával rendelkező utasaink részére 25%-os kedvezményt biztosítunk a kerékpárjegy árából.