Gyere velünk a Sziget fesztiválra! | MÁV-csoport

Gyere velünk a Sziget fesztiválra!

Idén is utazz vonattal a Szigetre! Utazásodhoz válts helyjegyet!

Figyelem! A Sziget fesztiválra utazás, illetve az onnan történő hazautazás során zsúfoltság alakulhat ki a vonatokon. Ezért fokozottan javasoljuk helyjegy váltását a vonatokra! Kiemelten a Bécsig közlekedő EuroCity, valamint a Németország és Svájc irányába közlekedő EuroNight vonatokra.

50%-os vasúti kedvezmény a Szigetre utazóknak

Sziget 2018A 2018. augusztus 8-15. között megrendezésre kerülő Sziget fesztiválra utazóknak 50%-os alkalmi menettérti kedvezményt nyújtunk a teljesárú 2. osztályú jegy árából, bármely a MÁV-START Zrt. szolgáltatási területén lévő belföldi állomásról Budapest - Keleti, Nyugati, Déli, Kelenföld és Kőbánya-Kispest állomásokra.

Hogy tudod igénybe venni a kedvezményt?

Jelezd a kiindulási állomáson a pénztárban, hogy a Sziget fesztiválra utazol és 50%-os alkalmi menettérti jegyet kérsz Budapest-Keleti, Budapest-Nyugati, Budapest-Déli, Kőbánya-Kispest, Zugló és Kelenföld állomásokra egyikére.

A kedvezmény kizárólag 2. kocsiosztályon vehető igénybe. 1. kocsiosztály igénybevétele esetén a teljesárú kocsiosztály-különbözeti díjat meg kell fizetni.

Feláras vonat igénybevétele esetén az igénybevett vonat típusának megfelelő felárat külön meg kell váltani, ideértve a gyorsvonati pótjegyet és az IC vonatra szóló felárat.

Sziget 2018A menetjeggyel az utazást legkorábban 2018. augusztus 7-én 00:00 órakor kezdheted meg és legkésőbb 2018. augusztus 16-án 24:00-ig be kell fejezned.

A helyszínen keresd a Sziget városközpontjában található MÁV-START mobilpénztárunkat, ahol menetjegyed lebélyegeztetheted annak érdekében, hogy az a visszaútra is érvényes legyen. Ha ezt elmulasztottad, jegyellenőrzéskor mutasd be a Sziget belépésére jogosító karszalagod.  Ha visszaútban esetlegesen feláras (EC, IC, Ex) vonattal, vagy gyorsvonattal utazol és arra az induláskor felárat nem váltottál, a Szigeten, a mobilpénztárunkban is megteheted. A mobilpénztár nyitvatartása: 2018. augusztus 8-14-ig naponta 11:00-20:00 óra között.

Menetjegyek ellenőrzése

Fontos! Ha elmulasztod menetjegyed bélyegeztetését és a visszaúton a menetjegyed ellenőrzésekor a belépésre jogosító karszalagodat sem tudod bemutatni, az ellenőrzést végző kollégánk kiegészíti menetjegyed teljesárúra és még pótdíjat is felszámít.

Belföldi és nemzetközi menetjegyek értékesítése a Sziget városközpontban - Fesztivál kedvezmény: 20%-os kedvezményű belföldi menetjegyek

Sziget 2018A korábbi évekhez hasonlóan idén is lehetőséget biztosítunk a belföldi és nemzetközi menetjegyek, bérletek vásárlására a Fesztivál területén, a Sziget városközpontban található mobilpénztárban. Legyen szó akár egy bécsi kiruccanásról, akár egy több hetes európai körútról, kollégáink megkeresik Neked a legkedvezőbb vasúti eljutást és az elérhető legolcsóbb vonatjegyet!

Amennyiben belföldi utazásodhoz nem vagy jogosult kedvezményre, a rendezvény ideje alatt a Sziget mobilpénztár autóban korlátlan számban válthatsz belföldi teljesárú menetjegy helyett 20%-os kedvezményű menetjegyet. Az ajánlat kizárólag 2. osztályon, a MÁV-START Zrt. szolgáltatási területére érvényes, azon belül viszont bármely viszonylatra, igény szerint egy útra vagy menettérti útra, elővételben is. Fizetni Festipay kártyával (ide értve a Pay Pass-os bankkártyát, órát stb.) tudsz.

Sziget 2018A mobilpénztár nyitva tartása

2018. augusztus 8-14-ig naponta 11:00-20:00 óra között.

Fontos! 2018. augusztus 15-én már nem lehet sem menetjegyet váltani, sem az 50%-os alkalmi menettérti jegyedet lebélyegeztetni!

A részletekről érdeklődj a vasúti pénztárakban, a személyes ügyfélszolgálatokon, vagy telefonon (MÁVDIREKT +36 (1) 3 49 49 49). Naprakész vasúti információkért töltsd le Vonatinfo applikációnkat, melyen már jegyvásárlásra is van lehetőség!

Hogyan tudsz eljutni a Sziget Fesztivál helyszínére a pályaudvarokról?

Budapesten a térképen jelölt tömegközlekedési eszközöket veheted igénybe a fesztivál helyszínére történő eljutáshoz.

Sziget 2018

Találkozzunk idén is megszokott helyünkön, a Sziget városközpontban! Keresd a MÁV-START mobilpénztárát!

Információk a Sziget Fesztiválról.