Balatoni napijegyek – Balaton24 és Balaton72

Vegye meg a Balaton24 és Balaton72 napijegyeket a MÁV appon!

Google play Android operációs rendszert használó utasaink a linkre kattintva tölthetik le az alkalmazást.
AppStore iOS operációs rendszert használó utasaink a linkre kattintva tölthetik le az alkalmazást. 

Balaton 24A Balaton24 és Balaton72 napijegyekkel a part menti települések turisztikai látnivalói és szórakozóhelyei könnyen és kényelmesen elérhetőek.

A napijegyekkel nem csak a Balaton körül, hanem Tapolca és Sümeg között, a Balatonfenyvesi kisvasút vonalán valamint a Volánbusz Zrt. által közlekedtetett autóbuszokon Balatonfüred – Tihany szakaszon is korlátlanul utazhat, 2. kocsiosztályon az érvényesség kezdetétől számított 24 illetve 72 óráig. 1. osztályon, élőállat (kutya) és kerékpárszállítás során az általános szabályok szerint kell megváltani a további kiegészítő jegyeket. A termékekhez a választott vonatra esetlegesen előírt felárat meg kell váltani. A felhasználási területen azonban szinte valamennyi vonaton van felármentesen igénybe vehető kocsi, ahol a szabadon maradt ülőhelyek foglalhatók el. A felármentesség nem vonatkozik a kerékpárhelyjegyre.Balaton 72

A Balaton24 Duo és Balaton72 Duo napijegyekkel nem csak a Balaton körül, hanem Tapolca – Sümeg, Fonyód – Lengyeltóti között, a Balatonfenyvesi kisvasút vonalán valamint a Volánbusz Zrt. által a térségben közlekedtetett autóbuszokon 123 település között is korlátlanul utazhat, 2. kocsiosztályon az érvényesség kezdetétől számított 24 illetve 72 óráig. 1. osztályon, élőállat (kutya) és kerékpárszállítás során az általános szabályok szerint kell megváltani a további kiegészítő jegyeket. A Volánbusz Zrt. által lefedett terület településlistája és a részletes felhasználási feltételek megtalálhatók a Személyszállítási Üzletszabályzat oldalunkon. A termékekhez a választott vonatra esetlegesen előírt felárat meg kell váltani. A felhasználási területen azonban szinte valamennyi vonaton van felármentesen igénybe vehető kocsi, ahol a szabadon maradt ülőhelyek foglalhatók el. A felármentesség nem vonatkozik a kerékpárhelyjegyre.

Balaton24 DuoA Balaton24 napijegyek pénztárakban, egyes jegykiadó automatából, az interneten és a MÁV applikációban érhetők el. A Balaton72, továbbá a Balaton24/72 Duo napijegyeket állomási pénztárakban és a MÁV applikációban lehet megvásárolni. Internetes és a MÁV applikációból történő vásárlás esetén 10 százalékos kedvezmény is jár, a jegykiadó automatából vásárolt jegy pedig 5 %-kal olcsóbb, a pénztári árhoz képest, amennyiben Balaton24 és Balaton72 terméket vásárol, a Balaton24 Duo és Balaton72 Duo termékek ára igénybe vett értékesítési csatornától független.Balaton72 Duo

A Balaton24 és 72 napijegyek 2021. május 1-től 2021. november 1-ig, míg a Balaton24 Duo és 72 Duo napijegyek 2021. május 15-től 2021. november 1-ig vásárolhatók meg.

Valamennyi balatoni napijegy 26 éven aluliak számára kedvezményesen vásárolható meg a hét minden napján.

Napijegy

Teljesárú

Kedvezményes

(26 éven aluliaknak)

Balaton24

990 Ft

660 Ft

Balaton72

2490 Ft

1650 Ft

Balaton24 Duo

1990 Ft

1390 Ft

Balaton72 Duo

4990 Ft

2990 Ft

Balaton 24 / Balaton 72

Balaton Duo térkép

Technikai információk

A 26 éven aluli utasunk a 26. születésnapján még jogosult a kedvezményes árú díjtermékkel utazni.

Ha a Balatonfenyvesi kisvasút vonalán utazna, és az applikációban váltaná meg Balaton 24 napijegyét, kérjük figyeljen rá, hogy kizárólag a kisvasút két tetszőleges állomását adja meg a beutazni kívánt viszonylatnak, ellenkező esetben – tehát ha a kisvasút állomása a beutazni kívánt viszonylat egyik, míg egy nem kisvasúti állomás a viszonylat másik állomása – nem jelenik meg az ajánlat.

A Balaton72 , továbbá a Balaton24 Duo és Balaton72 Duo ajánlatok MÁV app-on csak a Térségi és városi jegyek menüpontból érhetők el.

Utazási tipp: Remek kirándulási lehetőséggel várja utasainkat a Balatonfenyvesi Kisvasút!