Balatoni napijegyek – Balaton24 és Balaton72

Vegye meg a Balaton24 és Balaton72 napijegyeket a MÁV appon!

Google play Android operációs rendszert használó utasaink a linkre kattintva tölthetik le az alkalmazást.
AppStore iOS operációs rendszert használó utasaink a linkre kattintva tölthetik le az alkalmazást. 

A Balaton24 és Balaton72 napijegyekkel 2022. április 15-től a part menti települések turisztikai látnivalói és szórakozóhelyei könnyen és kényelmesen elérhetőek.Balaton napijegy

A napijegyekkel nemcsak a Balaton körül, hanem Tapolca és Sümeg között, a Balatonfenyvesi kisvasút vonalán 2. kocsiosztályon, valamint a Volánbusz Zrt. által jellemzően a tó partján közlekedtetett autóbuszokon is korlátlanul utazhat, az érvényesség kezdetétől számított 24 illetve 72 óráig. 1. osztályon, élőállat (kutya) és kerékpárszállítás során az általános szabályok szerint kell megváltani a további kiegészítő jegyeket. A termékekhez a választott vonatra esetlegesen előírt felárat meg kell váltani. A felhasználási területen azonban szinte valamennyi vonaton van felármentesen igénybe vehető kocsi, ahol a szabadon maradt ülőhelyek foglalhatók el. A felármentesség nem vonatkozik a kerékpárhelyjegyre.

Volánbusz


A Volánbusz Zrt. által lefedett terület településlistája és a részletes felhasználási feltételek megtalálhatók a Személyszállítási Üzletszabályzat oldalunkon.

A  napijegyek pénztárakban, jegykiadó automatából, az interneten és a MÁV applikációban érhetők el.  Internetes és a MÁV applikációból történő vásárlás esetén 10 százalékos kedvezmény is jár.

 

Valamennyi balatoni napijegy 26 éven aluliak számára kedvezményesen vásárolható meg a hét minden napján.

Napijegy

Teljesárú

Kedvezményes

(26 éven aluliaknak)

Balaton24 1090 Ft 750 Ft
Balaton72 2740 Ft 1850 Ft

Balaton 24/72 napijegy

Technikai információk

A 26 éven aluli utasunk a 26. születésnapján még jogosult a kedvezményes árú díjtermékkel utazni.

Ha a Balatonfenyvesi kisvasút vonalán utazna, és az applikációban váltaná meg Balaton 24/72 napijegyét, kérjük figyeljen rá, hogy kizárólag a kisvasút két tetszőleges állomását adja meg a beutazni kívánt viszonylatnak, ellenkező esetben – tehát ha a kisvasút állomása a beutazni kívánt viszonylat egyik, míg egy nem kisvasúti állomás a viszonylat másik állomása – nem jelenik meg az ajánlat.

Utazási tipp: Remek kirándulási lehetőséggel várja utasainkat a Balatonfenyvesi Kisvasút!

Letölthető dokumentumokMéretDátum
PDF ikon Balaton24 és Balaton72 napijegy érvényességi területe115.44 KB2022.05.19.