Balatoni napijegyek – Balaton 24 és Balaton 72

Vegye meg a Balaton 24 és Balaton 72 napijegyeket a MÁV appon!

Google play Android operációs rendszert használó utasaink a linkre kattintva tölthetik le az alkalmazást.
AppStore iOS operációs rendszert használó utasaink a linkre kattintva tölthetik le az alkalmazást. 

Balaton 24A balatoni napijegyekkel a part menti települések turisztikai látnivalói és szórakozóhelyei könnyen és kényelmesen elérhetőek.

A napijegyekkel nem csak a Balaton körül, hanem Tapolca és Sümeg között, a Balatonfenyvesi kisvasút vonalán valamint a Volánbusz Zrt. által közlekedtetett autóbuszokon Balatonfüred – Tihany szakaszon is korlátlanul utazhat, 2. kocsiosztályon az érvényesség kezdetétől számított 24 illetve 72 óráig. 1. osztályon, élőállat (kutya) és kerékpárszállítás során az általános szabályok szerint kell megváltani a további kiegészítő jegyeket. A termékekhez a választott vonatra esetlegesen előírt felárat meg kell váltani. A felhasználási területen azonban szinte valamennyi vonaton van felármentesen igénybe vehető kocsi, ahol a szabadon maradt ülőhelyek foglalhatók el. A felármentesség nem vonatkozik a kerékpárhelyjegyre.Balaton 72

A Balaton 24 napijegyek pénztárakban, egyes jegykiadó automatából, az interneten és a MÁV applikációban érhetők el. A Balaton 72 napijegyeket állomási pénztárakban és a MÁV applikációban lehet megvásárolni. Az internetes és a MÁV applikációból történő vásárlás esetén 10 százalékos kedvezmény is jár, a jegykiadó automatából vásárolt jegy pedig 5 %-kal olcsóbb, a pénztári árhoz képest.

A Balaton 24 és 72 napijegyek 2021. május 1-től 2021. november 1-ig vásárolhatók meg.

A Balaton 24 és Balaton 72 napijegyek 26 éven aluliak számára kedvezményesen vásárolhatók meg a hét minden napján.

Napijegy

Teljesárú

Kedvezményes

(26 éven aluliaknak)

Balaton 24

990 Ft

660 Ft

Balaton 72

2490 Ft

1650 Ft

(A táblázatban szereplő árak a pénztárban történő vásárlás esetén érvényesek, önkiszolgáló csatornákon történő vásárlás esetén – az igénybe vett önkiszolgáló értékesítési csatornától függően – akár 10% kedvezmény is érvényesíthető).

Balaton 24 / Balaton 72

Technikai információk

A 26 éven aluli utasunk a 26. születésnapján még jogosult a kedvezményes árú díjtermékkel utazni.

Ha a Balatonfenyvesi kisvasút vonalán utazna, és az applikációban váltaná meg Balaton 24 vagy 72 napijegyét, kérjük figyeljen rá, hogy kizárólag a kisvasút két tetszőleges állomását adja meg a beutazni kívánt viszonylatnak, ellenkező esetben – tehát ha a kisvasút állomása a beutazni kívánt viszonylat egyik, míg egy nem kisvasúti állomás a viszonylat másik állomása – nem jelenik meg az ajánlat.

A Balaton72 ajánlatok MÁV app-on csak a Térségi és városi jegyek menüpontból érhetők el.

Utazási tipp: Remek kirándulási lehetőséggel várja utasainkat a Balatonfenyvesi Kisvasút!