Zalaszentmihály-Pacsa és Felsőrajk között újraindult a vonatközlekedés

2022. május 13. péntek, 05.21 / Utolsó módosítás: 2022. május 14. szombat, 07.42
Frissítés: Zalaszentmihály-Pacsa és Felsőrajk között újraindult a vonatforgalom. Már nem kell pótlóbusszal utazni. A vonatok menetrend szerint, zavartalanul közlekedhetnek a Szombathely-Nagykanizsa vonalon.

Frissítés: Zalaszentmihály-Pacsa állomásnál éjszaka nagyteljesítményű vasúti daruval emelték be a sínekre a kisiklott teherkocsikat. A pálya és a váltók helyreállítását ezek után végzik el. Várhatóan reggel 8 órától megindulhat a vonatforgalom. Zalaszentmihály-Pacsa és Felsőrajk között.

Addig még pótlóbusszal kell utazni Zalaszentmihály-Pacsa és Nagykanizsa között. A vonatok menetideje 30-40 perccel meghosszabbodik.

Daruval emelték be a vagonokat


Frissítés: A Nagykanizsáról 18:48-kor Pécsre továbbinduló Pannónia InterRégió (8996) várhatóan 60 perces késéssel közlekedik.


Frissítés: A Nagykanizsáról 16:53-kor Pécsre továbbinduló Pannónia InterRégió (8906) késése miatt Barcstól a 19:05-kor induló személyvonat (8958) menetrendje szerint közlekedik tovább Pécs felé.


Frissítés:

A Szombathelyről Pécsre 11:03-kor elindult Pannónia InterRégió vonat (8904) a 35-40 perces késése miatt Barcs állomástól a menetrend szerint 15:05-kor Pécsre induló személyvonatként (8956) közlekedik tovább, annak állomásain és megállóhelyein is megáll.

Frissítés:

A Szombathelyről Pécsre 7:05-kor elindult Pannónia InterRégió vonat (8902) a 60 perces késése miatt Barcs állomástól a menetrend szerint 11:05-kor Pécsre induló személyvonatként (8954) közlekedik tovább, annak állomásain és megállóhelyein is megáll.

Frissítés:

A pótlóbuszok Zalaszentmihály-Pacsa és Nagykanizsa állomások között közlekednek.

Kivéve: a Nagykanizsáról Zalaegerszegre 6:08-kor induló vonat helyett teljes útvonalon szállítja pótlóbusz az utasokat.

Előzmény:

Zalaszentmihály-Pacsa állomásnál egy tehervonat három kocsija kisiklott, emiatt a kocsik visszaemeléséig és a helyreállításig – várhatóan szombat reggelig - Zalaszentmihály-Pacsa és Felsőrajk között szünetel a vonatforgalom. A vasúttársaság pótlóbuszt rendel a Zalaszentmihály-Pacsa és Nagykanizsa állomások közötti szakaszra. Az átszállások miatt az erre közlekedő személyvonatok és a Pannónia InterRégió vonatok menetideje 20-30 perccel megnövekedhet.

Egy tehervonat kocsijai siklottak ki Zalaszentmihály-Pacsa állomásnál

 

Utasaink elnézését és türelmét kérjük!