Vízosztás a fővárosi pályaudvarokon és több vidéki vasútállomáson

2021. június 19. szombat, 09.49 / Utolsó módosítás: 2021. június 25. péntek, 11.57

Budapest, 2021. június 19. – A budapesti főpályaudvarokon és a nagyobb vidéki állomásokon ásványvizet biztosít utasainak a MÁV-START a hőségriasztás ideje alatt. Fontos, hogy mindenki elegendő mennyiségű ivóvízzel vagy folyadékkal induljon útra.

Budapesten a Keleti, a Déli pályaudvaron, Kelenföldön, Kőbánya-Kispesten, Rákospalota-Újpesten, továbbá vidéken a miskolci, debreceni, nyíregyházi, békéscsabai, szegedi, kecskeméti, szolnoki, győri, pécsi, nagykanizsai, siófoki, fonyódi, tapolcai, veszprémi, zalaegerszegi és a celldömölki állomáson kaphatnak díjmentesen vizet a vonatokra várakozók.

Az ásványvizet a vasúttársaság addig, amíg az időjárás ezt szükségessé teszi 10 és 17 óra között osztja. A Déli pályaudvaron és Budapest-Kelenföld állomáson a hétvégén 8-tól 17 óráig tart a vízosztás. 

A MÁV-START emellett azt javasolja, hogy mindenki elegendő mennyiségű ivóvízzel vagy folyadékkal kezdje meg vasúti utazását.

Vízosztás

A Volánbusz az autóbusz-állomások területén – az Országos Tisztifőorvosi Hivatal által elrendelt hőségriasztás időtartama alatt – igény esetén biztosítja az utasok részére a méltányolható mennyiségű ivóvízzel (csapvízzel) történő ellátást.

MÁVINFORM